Seg dag..

2009-05-04, 18:24:48 / Kategori: Allmänt


Fyfasen vad jag hatar måndagar.. Gick upp 10 min innan jag verkligen måste måste måste cykla till jobbet, blev lite stress minsann. Helgen o hela Valborg har vart fantastiskt, först var jag ju med familjen i Falkenberg tors-lör, kändes nästan som vi var utomlands för att det var så skönt o fint väder. Vin o picknick på klipporna, glass, sol och avslutades med en superfin middag på Beach grill & bar, precis vid stranden. Nyfångad fisk o frozen margaritas ;)

Sen i lördags tog vi vägen förbi Varberg, jag sprang en snabbis till systemet där jag hittade Kopparbergs Dry Lime cider, världens godaste som dom av nån anledning slutat med i Borås?! Tilläggas bör ju också att jag hittade min absoluta favoritglass genom tiderna, Siaglass Apelsinchoklad i frysdisken på ICA i Skrea. Den har inte funnits i Borås på kanske TVÅ år.. har en mani att jag alltid måste kolla glass-frysdisken i varje matvaruaffär jag besöker, har inte funnits nååågonstans förrän nu i Skrea. Detta kanske är ett tecken på att jag borde byta landskap o flytta till Halland?

Tobbe och hans vän Oscar kom iaf i lördags o festade med oss, detta blev mkt lyckat, länge sen vi var hemma hos oss o förfestade nu!! Massa shlager, dans o dricka såklart! MAAOM!

Denna veckan ser jag fram emot:
Mån - Box med Madde
Tis - Body Combat med Madde, bra tv på kvällen.. :)
Ons - Ingenting. Att jag börjar jobba en timma senare än vanligt kanske.
Tors - Sovmorgon till 12 :) Avbokade min tandläkartid för jag inte ville missa min sovmorgon :P
Fre - Body Combat kl 06 på morgonen (!!!), Big comedy på Åhaga med lovely arbetskamrater!
Lör - Inflyttningsfest hos Lucky o Robert, deras åttonde inflyttningsfest.
Sön - Vila, sova, slöa, you name it!

Nej nu ska jag dra till Svensons!




KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?