I'm in love with Ryan Star..

2010-01-31, 18:06:20 / Kategori: Allmänt





Jag tror inte ni fattar min besatthet av denna mannen! Han är så fantastiskt GRYM!


ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHH

2010-01-31, 17:06:34 / Kategori: Allmänt

Jag är på störigt humör just nu. Och jag stör mig sjuuuukt mkt på folk som säger "gaddning" om tatuering. "Jag ska gadda mig".. "hur många gaddningar har du?!" ÅÅÅÅH tycker det låter så sjukt fjantigt!! Skulle aldrig prata om mina tatueringar som gaddningar. Det heter tatuering och inte gaddning punkt slut. Bläblä.

 

Och vad hände igår kväll då? Harregud.. Slutade ju precis som man visste det skulle sluta iaf. Men vissa oväntade inslag som att jag blev skitsur o svartsjuk. Jag liksom? Trodde jag bara var ute efter bekräftelse..? Men nej, det är nåt med den där jäveln alltså.. Är så jävla svag för killar med piercing i näsan. Hela rockstilen..

Nej tillbaka till soffan nu. Coca cola gör min dag idag. ♥


Pappis..

2010-01-29, 21:01:14 / Kategori: Allmänt



Längtar efter min pappis.. längesen jag fick krama han nu!

Men på måndag ses vi, världens bästa!


Min man ♥

2010-01-29, 20:31:06 / Kategori: Allmänt

  


SÅÅÅÅÅÅÅ JÄVLA HEEEET!
En riktig man.

I ♥ Daniel da Silva

Här har vi en ung Daniel da Silva o Annika Sjöö som också har vart med i Let's Dance flera säsonger, nååågra år sen så att säga.

Tycker ni det ser ut som honom?
Han ser så möörk ut..

Annika är jävligt het där iaf!


Okej

2010-01-28, 20:28:53 / Kategori: Allmänt

Jag hatar Uggs men var inte dessa lite coola?


Karaktär var det ja

2010-01-28, 20:06:56 / Kategori: Allmänt
Här sitter Emma en torsdagkväll i soffan o dricker cider. Mmmmmm. Phia o Johanna ska ut ikväll o Phia va snäll o köpte en flaska vin till mig med IFALL jag skulle vilja följa med. Jobbar ju trots allt bara 8-15 imorn men skippar det ändå. Är inte aaalls sugen på att dra ut i kylan, tanken på att dansa o höra hög musik får mig att få huvudvärk. Göra sig snygg o sminka sig skulle jag aaldrig orka idag. Bläblä. Så det känns fantastiskt bra att bara sitta med i soffan o dricka lite, somnar jag gott sen :)


AAAAAAAHHHHHH!!!!!! Jag dog lite nu förresten!!
kollar ni på trean eller? "Fantastiska Nöjen". En äcklig gammal tandalös gubbe dansa på en möhippa NAKEN o tände eld på kroppen.. han liknade också Gollum som jag la upp en bild på igår.. FYFAAAN jag höll på o spy. Hoppas dom ENTE filmar han igen, idiot.


Lelle katt..

2010-01-27, 22:28:11 / Kategori: Allmänt

persson säger:
jasoooo
mig ? :)
emma★ säger:
klart!
persson säger:
när ska vi liggas nästa gong
gångh
gågn
gång
emma★ säger:
hahaha
är du så full?!
persson säger:

neee:)


My god.. barnarov nästan ju I'm BAD!


Creapy guy

2010-01-27, 20:05:43 / Kategori: Allmänt

Blääääh satt en så jäkla äcklig man bakom mig på bussen påväg hem nu.. Märkte redan på busstorget att han va skum, men på bussen håhåå.. Han satte sig såklart bakom mig, o jag kände liksom hur han försökte tjuvkika vad jag höll på med på mobilen o så.. Han satt o prasslade oavbrutet med massa choklad o godis, liksom för att irritera bara kändes det som? Ibland böjde han sig fram precis som han luktade på mitt hår eller nåt, ibland kändes det som han var på väg att ta sina äckliga smala fingrar o ta på mitt hår eller nacken, EUUWWW!! Ni tror det var inbillning men men.. Fick också för mig att han skulle lägga sitt äckliga skräp i min luva, håh. Var tvungen att kolla min luva när jag gick av bussen, men nej inget skräp där. TUUUR för han! :)



Ungefär såhär såg han ut...


(fast Gollum ser ju SNÄLL ut här o det var då ENTE den här mannen)



Förresten, idag har vi bokat resa till Zakynthos, Grekland! :D

24 aug åker vi o blir borta 1 vecka så det är ju ett braaa tag kvar, men ändå! Ska bli så kul.

Jag, Sabina, Emmelie, Sophia o Tina. 5 partygirls! ♥
Bor jättefint nära både stranden o huvudgatan, har ju vart där innan o det är verkligen suuuperbra där. Längtar TOK! 30 veckor kvar hahahaha :D


Visst ser det äckligt ut?! Det är

2010-01-26, 19:44:18 / Kategori: Allmänt

595826c0f3843f2036acbfb62afed0a3.png

Visst ser det äckligt ut?! Det är en clementinklyfta som jag dissekrerat.. Eeuww.. Nasty. Och den va ENTE god!


Dead or alive?

2010-01-24, 17:45:59 / Kategori: Allmänt

Jag skulle säga döööd. Legat o sovit i soffan heeeele dan, så gött. Vi blev väldigt fulla igår på gratisdricka det var fantastiskt. Blandade nog allt man kan tänka sig, vitt vin, rosévin, taj mahal-drinkar, gin o tonic, tequila rose och en egen komponerad drink. Sen cider o smirnoff ice på krogen. Harregud. Phia har spytt idag haha.

Nu väntar vi på att Åsa ska komma med bilen så vi kan åka till Max o köpa mat. Jag hoppas att dom har chilicheese tops för jag är damn sugen på det. Och pommes. Och tacodipp. Mmm.

 

Det var allt jag hade säga.


En vanlig fredag

2010-01-23, 02:39:03 / Kategori: Allmänt

God mat på Köket grillad tonfisk 2 "glas" vin (ca 1 sammanlagt med mina mått räknat), En drink på Frank's, bio Avatar - rädsla först sen kärlek från min sida, underbart vacker film utom krigen bråken, glömma 200kr i bankomaten dumm-emma (låtsas jag har skänkt dom till haiti), frank's igen - gratis öl på fisherman-shot, en öl till. tissel tassel med Bella. Sett en tjej som har HIV, stackare. Kille driver (antagligen?) o säger att han e på permission o det e kul o träffa på lite folk, allmänt lurig o drivig - han driver med fel tjejer då vi är vana vid att umgås med förbrytare (vem glömmer kumla-rymligen a.k.a efterlyst med kniven?) har du nånsin somnat under en gran? NEJ!. mcdonalds, phia vill städa hela matsalen - jag säger nej no. stor cola MMM. taxitaxi hem emmatrött, dras ändå om en vecka - då har lönen kommit 100kr är småpotatis då.


SAMMANFATTNING ? = Bra kväll!
Dock är vi besvikna på fyllan, bara fylletrötta blev vi o det slog till efter krogen.

Imorn blir det däremot gratisvin hos phias släkt yey kan räkna med en urspårad utgång sen :D

 


I brist på annat får ni se första bilden i facebook-arkivet som jag är taggad på härligt va?
Min phis o jag. Små bröst jag hade. Saknar dom! Skrevar som vanligt iaf.

 

Jaja godnatt- PS! ni är väl oerhört imponerade av min stavning såhär på fredagnatten?

-Jag säger ju det, jag börjar mogna och bli gammal. Fyfaan


H-E-L-G!

2010-01-22, 16:27:29 / Kategori: Allmänt

YEEEEY! Äntligen helg waaahh... ikväll ska jag, Phia, Tina och Sabina (hoppas jag iaf) ut o äta på Köket. Sen blir det ja, Tina o Phia som drar på Avatar. AVATAR!! Va fan!! Jaja. Har kommit på att skaaa man nån gång se den filmen så ska det nog vara på bio. Så nu ser jag väl den då, även fast jag är skeptisk o antagligen kommer avlida av skräck inför dessa blåa människodjur. (blääää) Alla säger ju att den är så jääääääääävla braaaaa.

Euuwww!! Människodjur min största fobi.


Sen vet jag inte vad som händer. Kanske drar en sväng förbi Franks o kollar läget om Cicci jobbar. Tar en drink eller två. Det vet man ju hur det brukar sluta. Måste bara tillägga en sak o det är att jag älskar min soffa. Och min nya data. Mjau.

Ha en bra kväll sötknoppar!


Geisha-time

2010-01-20, 21:42:41 / Kategori: Allmänt

Gillar faktiskt det här kortet från Halloween...



Det var liksom det enda jag var bra på.. (fast min tutte är påväg ut hehe)
På de andra korten såg man ju hur jag såg ut på riktigt, dvs för jäääävlig. Jag skojar inte. Måla er fan aaaldrig vita i ansiktet utan ögonskugga som asiater, speciellt inte när era kompisar är utklädda till sexiga poliser/skolflickor/katter.




Detta var också ett av de få bra korten på mig, en väldigt smart pose så man slapp se mitt ansikte.


Så SJUKT grymma!!

2010-01-20, 20:03:48 / Kategori: Allmänt

Äh jag vet inte vad jag ska säga.

Blir bara så sjuuuuukt imponerad av dessa tjejer, vilken styrka, vilken kroppskontroll!

Helt fascinerad hehehe :)

 



Så himla roligt.

2010-01-19, 17:09:58 / Kategori: Allmänt

Har suttit o läst gamla mail i min inkorg o utkorg på facebook den sista timmen, hahahahha. Snacka om sjuka mailkonversationer man har haft med folk, arga, glada, kärleksfulla - allt! Folk man inte ens minns att man snackat med, som mitt mejlande med en viss Adam Tensta -07. Hahahahhaa. När jag fick reda på att Babblish hade haft flickvän i 1 fucking ååår genom en frågaruta i tidningen, när min vän Åkis blev kär i My o ville fria till henne, mitt mejlande med han modell-snygging-idioten, okända killar och att jag o Tobbish har mejlat så otroooligt mkt o länge - hur kan jag ha glömt bort det?! sjukt kul med alla minnen iaf :)

Nu sitter jag här o dricker Varma Koppen med tomat o chili smak. Himla gott faktiskt. Konstigt att jag gillar tomatsås, soppa o sånt med inte själva tomaten i bare. BLÄ! Eller inte alls konstigt egentligen, är ju massa andra kryddor o grejer i då så det inte alls smakar tomat. Städat lite har jag minsann gjort idag med. Good girl.

 

Nää nu ska jag tillbaka till soffan o sura lite för att D inte kan träffas i veckan, han ska på jobb i Sthlm i 3 dar o sen hem till Skara. Fuck him! Jag vill ligga. Och mysa o allt sånt annat såklart =) Yeye. Ska försöka att inte gå ut i helgen.. har sån ångest över att jag var så full i lördags o vill helst hålla mig borta från Viva ett tag.. tror att jag skämt ut mig lite.. Bättre att jag går till Harrys isåfall där passar jag ju in bland alla andra drägg... :P Näää, men ärligt ska nog inte gå ut alls. Jag o Phisen ska till hennes brors familj på nån släkt-tillställning på lördagkvällen.. lär ju serveras massa vin iofs så det lär ju sluta med oplanerad utgång.. men vi planerar ENTE!! jaja. HEJ

 


Vackert

2010-01-19, 11:08:24 / Kategori: Allmänt










Älskar dessa två låtar.. är på depphumör..

Hotness

2010-01-18, 18:21:56 / Kategori: Allmänt

 









Pharell Williams. This is pure hotness for me.

I FEEL LIKE A BIRD BUT I'M JUST A NERD!


I'm alive!!

2010-01-15, 22:41:12 / Kategori: Allmänt

Heeeej guys, förlåt för dålig uppdatering men jag har inte suttit vid datan vid hela veckan typ. Ska förhoppningvis köpa en egen data imorn o då ska jag bli en riktig storbloggare hahaha ;)

Har myskväll med Åsa nu. Älskar våra myskvällar, jag sitter vid datan o hon sover. Hhahaha. Passar mig utmärkt, då slipper jag va ensam och samtidigt slipper jag prata! Hon hade köpt med sig pommac, gurka, salsasås o gräddfil med yummi :)

 

Var begravning för morfar idag, ledsamt men fint.. Jag gjorde fina blommor men Phia har tydligen städat o gömt kamerasladden så kan inte visa några kort.. Kanske kommer imorn :)

 

 

Ska fira min fina Sabina imorn som fyllde år i tisdags. Me love u long time babi ♥


HAHAHAHA trodde detta var en bild på mig o Sabina men det var visst jag o lilla Patricia.. förlåt babi såg bara en blondie ;D
Försöker igen....



Hääär! Sabina min fina o jag på Nyårsafton.


fan

2010-01-10, 03:21:03 / Kategori: Allmänt

jag tror jag är KÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR.

allt jag kan tänka på är han, den jäveln.
vad har han gjort med mig?


Grattis min mamma världens bästa,

2010-01-08, 12:17:14 / Kategori: Allmänt

0-2938a46955361ae47616961d11980e42.png

Grattis min mamma världens bästa, 42 år idag!


På väg till Gbg för myskväll.. Och

2010-01-07, 18:00:54 / Kategori: Allmänt

1d71e76e4c6513dbd4fbb5c27c253927.png

På väg till Gbg för myskväll.. Och här är en bild på Daniel för er som är nyfikna på vem det är jag åker o träffar då o då.. Hähähä.. Jag tog kort sist jag var där innan vi skulle gå o lägga oss. Promise.


Last night

2010-01-06, 17:32:02 / Kategori: Allmänt











Helt sjuk kille

2010-01-06, 14:20:07 / Kategori: Allmänt

Jonas säger:
hej emma
emma ★ säger:
hej
Jonas säger:
hur mår du, lika söt som vanligt på bilden
jag är riktigt sugen på träff, ville du tjäna pengar?
emma ★ säger:
haha nee ja tror inte det du
Jonas säger:
jasså varför inte5000 för hångel, är riktigt sugen...
emma ★ säger:
not my style
Jonas säger:
får jag e dig i cam då
emma ★ säger:
nepp
ska dra nu håller på o tvättar
ha det bra
Jonas säger:
känner du ingen liten slampa då
du får betalt för tips
emma ★ säger:
hahhaha
känner inga som e så slampiga tyvärr du
Jonas säger:
säker på att du vet någon....
emma ★ säger:
mina vänner är inte prostituerade
Jonas säger:
webcam räcker
emma ★ säger:
nej tyvärr
men lycka till på din jakt du!
Jonas säger:
gillade henne på bilden
2000 till dig om jag får se henne i cam vanligt
emma ★ säger:
hejdå
Jonas säger:
hej



OMG! Dum i huvet eller? Seriöst vem ÄR killen? Helt desperat.

Mhmm...

2010-01-04, 18:57:39 / Kategori: Allmänt

Laddar in massa kort från nyår nu på facebook.. 225 kort håhhhh hur orkar man ta så jäkla många kort på EN kväll?! Jaja thats me and my girls hehe. Phia jobbar kväll så jag är ensam hemma igen.. som vanligt känns det som! Haft massa tid till bloggen o sitta vid datan nu när jag vart ledig o hon jobbat, har ju ingen egen data så kan inte va inne så mkt annars..

UPLOAD FAILED! Fuck vad jag hatar facebook. Happ är väl bara att prova igen. Och igen. Och igen.

 

 

Är ju trettondan eller trettondagsafton eller whatever imorn, utedag alltså. Jag o Sab tänkte gå ut men fick lite kalla fötter idag.. jag är ju förkyld o så med.. men nu känner jag mig massa mkt bättre helt plötsligt o Tina vill vill vill gå ut nu imorn.. så vem vet, kanske blir lite vin? :)


Phia och jag på nyårsafton..


Sick in the head

2010-01-03, 21:50:20 / Kategori: Allmänt
Hur störd är man om man längtar efter Listerine munskölj? Jag längtar liksom efter smaken, mmmgott. Man blir så ren i munnen. Därför har jag köpt Listerine idag, den lila. ♥


Just det, känner ni er förfärligt uttråkade kan ni ju alltid gå in o kika på min o phias gamla blogg www.fylledagboken.blogg.se där fick vi bara skriva när vi var fulla så ni kan ju förstå nivån o innehållet där haha. Den är dock nerlagd på obestämd tid då vi alltid blev så fulla att vi glömde skriva.. så kan det gå..




Ayia Napa

fylleslag @ vivas toalett

2010-01-03, 19:58:58 / Kategori: Allmänt





So typical me


Utmattad..

2010-01-03, 16:48:24 / Kategori: Allmänt

Har precis haft en nysattack, 31 st nysningar i rad räknade jag till.. fyfaaan hatar att vara förkyld. Men nu håller jag iaf på o lagar gulaschsoppa o har slängt i massa chili o vitlök, hoppas det gör mig lite bättre :) Vill ju inte va sjuk första jobbveckan på nya året, detta ska ju bli min nystart på jobbet hehhee :)


Fick precis sms från Daniel, "Har du saknat mina sms tro?:)" Jaaaaa det har jag!! Äntligen e han hemma i Sverige igen.. hihi. Det första han gjorde när han kom över svenska gränsen var att sätta på mobilen o messa miiiiiiiig yeeeeeeeeyyy! Jaja. Vi ska väl ses på torsdag antagligen längtar faktiskt.

 

Nu ska jag äta min sooooppa, med en klick gräddfil på och muslibröd. Mmmmgoott!


Min gamla jobbarkompis Jocke o jag för nån helg sen, världens goaste kille!


TJÖÖÖT!

2010-01-03, 13:16:34 / Kategori: Allmänt

Vilken natt. Vaknade vid 05 när Phia kom hem från jobbet, med sig hade hon Per som hade missat sin buss o alltså fick sova hos oss. Trodde det var Jeff som hon hade med sig först o tyckte hans röst lät lite konstig, men sen helt plötsligt komm någon inrusande o kastade sig över mig i sängen o då förstod jag att det var Per. Han sov ute i soffan så han har inte stört såå men nu i morse, fyfan så jäääkla högljudd.. Jag vaknade vid 11.30 o drog mig ut i vardagsrummet, sen dess har han vart som en igel på mig här i soffan. "Åååh Emma jag är lite törstig, har ni nån dryck, åååh liiiis-teee, hämta liiiis-teee". Jag hämta då inget för jag va ENTE törstig.

 

Nu har han åkt iaf, vi drev lite med nån kille jag pratar med på msn, guuuuud vilken jubelidiot säger jag bara. Han ser ändå bra ut, 30 år, tatueringar, jobbar inom finansbranschen. Han erbjöd mig 2000kr för att sätta på webcamen bara, eeeh ok? Jag hade nog betalat 2000kr för att INTE se mig i cam en dag som denna. Självklart satte jag inte på nån cam utan vi drev vidare nyfika på vad som skulle komma härnäst. Jo då frågade han om jag ofta brukade vara i Gbg, om han fick skämma bort mig nån dag med en utekväll, eller jag kanske ville ha en shoppingdag, gillar jag skor? Han lät mig veta att han hade väääldigt gott om pengar just nu. OKEJ! Jävla psyk-kille aldrig mitt liv att jag skulle träffa en sån. Frågade om han bara var ute efter sex, han bara nejnej du är så söt jag vill bara lära känna dig, skämma bort dig. HARREGUD nooo waaay José! Finns det tjejer på riktigt som går på sånt o går med på sånt? Jag blir mörkrädd.

 

Förresten drömde inatt att jag dödade en varg med en spade, den försökte bita mina syskon. Usch blodet bara sprutade, jävla vargis. Men mina syskon försöker man inte skada, rör du så dör du.



Lilla Siri & jag. Liten o stor.


Dagens insats

2010-01-02, 21:46:37 / Kategori: Allmänt

Eller ja, kvällens insats. Tog mig ner till kvantum o köpte lite olika varma koppen till min hals, muums! Och gurka, gräddfil o salsa yeeyy. Och icetea, peach - bästa som fiinns. Kan inte fatta att jag inte gillade det innan.. Det var när jag träffade Markos första gången som jag drack det, i Kreta 03 eller 04. Tänker alltid på honom när jag dricker det för vi drack alltid det :) Sweeeeeetie. Helt sjukt att vi fortfarande har kontakt, varje vecka. Typ sex sju år senare hehehe. Trodde jag aaaaldrig!


OOOOH kvällens outfit!

- Tröja Cubus
- Leggins Vero Moda (påminn mig om att ALDRIG köpa därifrån mer)
- Mössa Resteröds.

HAHAHAHHA. Första gången jag har en outfit bild typ o det blir från min sletna ensamma sjukkväll:)
Det gillar ni vaaaa!




Mmmmgott.





Markos o jag på Heraklions flygplats. Long time ago ♥





Harry Potter

2010-01-02, 19:15:37 / Kategori: Allmänt

Sitter o kollar Harry potter o den flammande bägaren, älskar den filmen bara för de franska skolflickorna är med dem är så vackra när de kommer hahahahaha. Kul att Robert Pattinson är med där, inte många som tänkt på kanske.

Robert som Cedric Diggory





Robert som Edward Cullen

Jag föredrar han heeelt klart som Edward, vampirestyle is hot.
Kan ju bero på att han är äldre nu med iofs ;)


Fucking förkyld

2010-01-02, 13:17:20 / Kategori: Allmänt

Känns ju skitbra att man börjar nya året med att bli sjuk. Näsan bara rinner, ögonen bara rinner o det är så kallt så kaaallt :(

Jag o Sabina skulle ju gå ut ikväll, får se hur det blir med det nu. Som det känns nu så vill jag bara kura ihop mig i soffan heeela dan.. o alla som känner mig vet att jag ENTE brukar banga utgång.. men men.. nu är det som det är. Inget bra är det på tv heller. Playstationet har vi glömt hos Emmelie så kan inte kolla film heller... fuuuck!


Jaja nu ska jag sluta vara så negativ. Kanske mår skitbra om några timmar! Ska trösta mig med lite Ben&Jerrys Half baked nu. Mums. Puss hej!




Ta mig till sommar, sol o brunhet igen.

 

 


Hos Sabina får man såna här härlig

2010-01-01, 19:46:31 / Kategori: Allmänt

0-3ba2585edee0299025bed5e7897e4d69.png

Hos Sabina får man såna här härliga drycker, me like! Som att va barn på nytt. Vi kom hem 7 imorse, sov till kl 14. Mmmgott.. Asrolig nyårsafton, jag har världens bästa vänner! Love ya