Världens godaste soppa, gulaschsop

2009-09-29, 20:44:59 / Kategori: Allmänt

4ccd54d915f8870cffa9d7730c8ef1ad.png

Världens godaste soppa, gulaschsoppa! Nu har jag minsann stått o slavat i köket, varje tisdag är sopptisdag hos oss nu:) supergött o lätt med, recept från ica.se såklart.. ;)


Såhär snygg var jag idag på jobbet

2009-09-28, 18:20:03 / Kategori: Allmänt

-6e6173610c4a30984dd863fa6207f37.png

Såhär snygg var jag idag på jobbet, hehehe. En riktig stjärna!


Underbar helg i Linköping

2009-09-27, 20:54:15 / Kategori: Allmänt

HEEEEEEJ alla godingar! Jag vet att ni suttit o väntat o trånat hela helgen på att jag ska uppdatera, och nu äntligen kommer det! ;D Har precis vräkt i mig en matlåda korvstroganoff, var såå hungrig efter bussresan hem.

Helgen vart suuuuperkul, kom upp till Linköping i fredags kväll vid halvsju tiden, bussen var 35 min försenad, INTE OKEJ , sen skyndade vi oss som fasen hemma o började fixa oss, snart så upptäckte jag fasan att inte Jossan äger nåt hårspray, glömmer alltid bort det.. Jag såg förjävlig ut i håret o gick inte o fixa så jag fick dra upp det i en knut! Sen vid halvnio kom Jossans kille Anton o hans kompis Jacob, hiimla roligt hade vi. Hann nog bara va där lite mer än en timma efter att dom kom, hällde i oss massa shottar o drog lite historier, jag drog antagligen en del sexhistorier om gamla ligg för Jacob hade frågat senare om jag gillade killar väldigt mkt.. Hmm.. Förstår inte vad han menade? Jaja, strax innan 10 drog vi iväg till Flamman (billigt studentställe) o där fick vi nog stå i kö en halvtimma eller nåt,, sjuuuuuuuuuukt mkt folk. Träffade en tysk som va kär i mig (HAHAHAHA), rättare sagt var nog jag kär i honom fattar inte varför han va inget speciellt men jag stalkade honom rätt rejält, skäms. Tjatade hela kvällen att han skulle dansa med mig, Jossan gick tillomed fram o tjatade på honom för min skull (dock utan att jag sagt att hon skulle det). Han stod bara o gav mig heta blickar o pratade med mig men INGEN dans, jävla tråkmåns var han. Till slut fick jag med honom ut på en smoke men då smet han ifrån mig på toan fast jag stod utanför o lurpassade, IDIOT! Fattar inte varför han ville bli av med mig, jag var ju i ett sånt charmerande tillstånd denna kväll.. Anton o Jacob bjöd på drinkar o shottar o alla var väl rätt så packade. Ingen ville dansa så jag drog iväg själv till dansgolvet, måste sett rätt patetiskt ut när jag stod själv mellan alla kompisgäng o studsade runt, försökte bli vän med några tjejer (riktade in mig på den fulaste så jag själv skulle se snyggare ut, man måste ju va smart), men tillslut avlägsnade dom sig från mig, förstår inte varför. Till slut hittade jag iaf en het kropp som jag dansade med, hånglade nog på dansgolvet o så med.. NOOOO... På denna heta kropp satt även ett huvud o håret va rakat, riktigt nice må jag säga. Så Jossan sov hos Anton o jag sov med heta kroppen hemma hos Jossan, riktigt lyckat var det! Han ville aldrig gå på morgonen, vi låg o myste (hähä) till klockan halvett typ då Jossan var på väg hem.. Jag visade självklart mina talanger o han frågade om jag skulle ut på lördan med, att jag ju kunde höra av mig isf.. Meeeeen så blev det inte, jag o min J var sååå sjukt trötta, drog ner till stan o åt god mat på Steves (?), världens bästa ställe där man får välja två valfri såser till maten, jag tog tzatsiki o nån salsa med creme fraiche.. MMMMMMMMMM! =) Sen blev det lugn kväll med film o frosseri med chips o gurka o dip. O våran traditionella maträtt pasta med tomatsås, bacon, champinjoner o mozarella.. det åt vi även idag :) Iaf, tack för en superduperfantastisk helg min bästa Josefina! Love you!

 


 

 


Min Joss & me


Jacob, Anton & Jossan



Tysken & jag.. not so hot huh?
Men när jag får för mig saker, jaaa..



Jossan & Anton :)


Har nu kollat på mitt favvoprogram, Ensam mamma söker. Finns inget bättre! Missade tyvärr Top Model men men.. man kan inte få allt här i livet.. *Har betalat några räkníngar o ska kolla på Hitch nu.. hoppas mi amor kommer hem snart, så jag kan berätta alla historier!! PUSS


Ensam hemma

2009-09-24, 23:35:26 / Kategori: Allmänt

Här sitter jag ensam hemma, börjar bli tradition på torsdagarna nästan.. Phia ska ut o partaja med Johanna.. Fan jag var också sugen, men ska upp o jobba 7.50 imorn.. Jobbar iofs bara till 14.20, men sen ska jag sitta på en buss till Linköping i 3 h.. o sen blir det party party med min älskling Jossan!! Hörde nåt om att det typ bara skulle bli vi o massa killar på förfesten, gör inte mig särskilt mycket? Hehehe :)

Föregående helg i Norge var asrolig, spårad o bra mkt bättre än jag väntat mig faktiskt!! Folk har frågat om jag hånglade med nån, om det fanns några snygga killar där, men jag var mest fokuserad på mitt vin, mina cigg och dansa.. haha.. det var liksom jag som ledde alla upptåg på festen, jag var stjärnan (tyckte iaf jag själv, om andra tyckte det kan kanske diskuteras).. Stod alla o dansa i soffan var det jag som hade börjat, hoppa nån studsmatta var det jag som hade fått ut alla dit.. osv.. mohaha..

 

Lite smakprov på vad som hände..

 


Dans i soffan.. man ser ju vem som har kommandot.. (o är fullast)


Lite pose vid pianot inne på saloonen dom hade..


Lite cowboydans på Riverside Saloon!


Lilla musen var framme o censurerade välbehövligt..

Jaja, nu ska jag krypa till kojs!! Längtar så till min fina Josefina imorn ingen kan leka som vi! Och då menar jag verkligen leeeeka, vi leker som barn, brottas m.m.



Jag, min älskade Josefina o Agnes sommaren 2008


Mamma Marika :)

2009-09-22, 20:48:31 / Kategori: Allmänt

Hej alla vänner o dom som jag inte känner!
Förlåt att uppdateringen är så kass men jag sitter nästan aldrig vid datan längre, ligger i soffan o e inne på facebook på mobilen bara.. Äger ju ingen egen data än utan använder Sophias o hon håller ju på o msnar med en viss norrman hela tiden så då e datan upptagen..

Men iaf, måste bara berätta om min älskade vän Marika som ska ha en liten bebis om 5 dagar bara! Helt sjukt vad tiden gått fort. En liten Nova ska komma ut ur magen, hihi :) Hon kommer bli en sån braaa mamma! (och snygg)



Världens finaste, snart mamma Marika :) Love love!

Nu ska jag äta potatis o purjolökssoppa som mi amor gjort! PUSS


SHOPPING!!

2009-09-17, 19:25:36 / Kategori: Allmänt

Eh ja det kan man verkligen säga. Idag har jag shoppat loss mina vänner, först en svart klänning med lite nitar o skit från Cubus samt jeansleggins, ett par typ boots, ett par Dr Martens inspirerade högre kängor o ett par stövletter med nitar från Skopunkten, två tunikor o två par örhängen på Gina, samt lite smink från H&M.. YEEEEEY!! :) Verkligen lyckad shoppingrunda må jag säga, jag behövde precis allt det där! Hahahaa. Jo men faktiskt. Lite iaf. Ska ju slänga alla kläder jag har nästan, slänga ner i källaren iaf. Hatar allt allt ALLT!

 

Jahaja imorn åker jag o Phia till Norge, det ska bli kul faktiskt!! Hälsa på Ayia napa -grabbarna, så snälla så är dom.. imorn blir det nog bara lugnt eftersom vi kommer kommer va framme kl 20 typ.. men på lördag blir det fääääst:D Yey! Kanske dom har nån snygg kompis som kan bli kär o mig o fråga om jag vill flytta till honom eller nåt, jag är så trött på Sverigeskiten!

Sökte på "norrman i lusekofta" på google o fick upp den här bilden, hahaha:



Tänk er att ni chattar med nån kille på internet ni aldrig träffar som skickar snygga bilder på sig själv, han säger att han är norrman o sitter med sin lusekofta på sig.. I själva verket ser han ut SÅ HÄR!! Haaaaaaaaaarreeeeeeguuud... tur att man inte chattar med okända killar! HAHAHA



Här är en lite finare bild från helgen, Emmelie ser lite väsig ut men jag fyrar av mitt vackraste leende minsann ;)

Nääääää boys and girls and hoes nu ska jag prova mina nya kläder, för visst ser man alltid bättre ut i dom hemma än i provrummet? Det gör iaf jag, hatar provrum.. Sen ska jag packa, sen kommer mi amor hem o lagar mat, sen ska vi gå i genom vad jag packat så jag inte har med massa onödigt, o sist så ska jag duscha!

 

LOVE


Åh haaarregud

2009-09-13, 17:23:27 / Kategori: Allmänt

Vad ska man säga om gårdagen? Jag lyckades iallafall med mitt mål att bli full, shit alltså.

Var på det nya stället Viva o jag hade jättejätteroligt verkligen, vet inte om det var speciellt mkt folk jag var inte i det tillståndet att jag noterade nånting. Dansade massa, köpte nog några drinkar som jag inte behövde, har för mig att jag tappade ut den ena över mig så jag blev genomblöt, buggade med Jocke o trillade minst 3 ggr på dansgolvet har jag fått höra, hånglade med en halvthailändare eller nåt o dansade nasty med en ryss(?). Lyckades gå vilse efter att jag suttit med ryssen o några tjejer som pratade som mumintroll, jag tror de var finska men igår trodde jag dom var ryska. Den ena hade en paljettperuk på sig, mycket konstigt. Trodde jag var nere i stan där Liquid låg innan men helt plötsligt var jag på gatan ovanför polisstationen eller nåt, harregud. Helt plötsligt skulle jag på efterfest hos Carol o Robin o stannade en bil o frågade om han kunde köra mig till Göta, javisst det kunde han jag frågade om han var svarttaxi men han var bara på väg hem, jag sa att jag inte tänkte betala nåt iaf för jag hade inga pengar (det hade jag visst), han missade infarten 3 ggr o när vi äntligen kom fram o jag sa tack för skjutsen så kom det en något oväntad fråga; "Du, kan jag få dina trosor?" HAHAHA omfg. Han fick inte mina trosor, jag sprang in till Carol åt en billys pizza o höll på o spy av en rom o cola drink, ringde taxi o beställde en taxi till helveteslägenheterna, chauförren visste inte var det låg men jag visade. Dock behöver ni inte bli oroliga för jag var inte med nån i "gänget", jag hade inte sex med någon och jag hade definitivt ingen trekant. Sov hos stackars Ö som var nykter, kul att få hem mig mer dräggfull o äcklig än någonsin. Mina kyssar smakade säkert fantastiskt ;) Det var mys att mysa lite!!

 

Idag har jag inte gjort nåt, stannade till hos Phia på väg hem i förmiddags o gjorde min egen hamburgare på McDonalds.. nice.. Sen har jag legat i soffan o dött av illamående, spytt två ggr, druckit lite sprite, ätit lite choklad. Har kollat på en film nu i Phias säng men jag kan inte säga att jag har kollat egentligen. Har tandvärk. Ska äta en liten fryspizza nu o förflytta mig till vardagsrummet.

HEJHOE


Busta Rhymes

2009-09-12, 18:25:21 / Kategori: Allmänt


Fick nyss höra att Busta Rhymes kommer till Norrköping!! Jag älskar Busta, lätt att vi ska dit! Då ska vi passa på att hälsa på våran kära vänner från Östra Ryd samtidigt, hoppas Peppe är hemma så vi kan sova där:)

Åh va glad jag blev nu!! Nu kommer kvällen bli toppen!

FEEEEST! ;)

Godnatt..

2009-09-11, 23:45:25 / Kategori: Allmänt
längtar till imorn då ska jag gå på stan med sabina den fina o sen blir det fest på kvällen. Imorn SKA jag bli full, jag behöver det, i need that fylla. Puss

Top Model

2009-09-10, 16:12:34 / Kategori: Allmänt

Älskar Top model, o under dessa 3 dagar jag har vart hemma så har jag ju följt repriserna från säsong 4 som går på trean.. som tur va så slutade jag jobbet kl 15 idag så hann hem o se idag med :)
Älskar Naima, Kahleen och Brittany i den säsongen men min absolut favorit genom alla säsonger är..



EVA THE DIVA! Love her!

Yeye nu ska jag fortsätta kolla o sen fixa mig lite, ska iväg till Babbel ikväll o äta tapas med några tjejer från jobbet... gott gott!!

 

XOXO


Till mitt största fan.

2009-09-09, 23:36:36 / Kategori: Allmänt
Ser du, 3e inlägget för dagen. Inte illa va.. ;) men när du alltid tjatar så om att jag ska uppdatera så se till att KOMMENTERA lite också då! Skriv inte bara att jag ska uppdatera mer för jag tröttnar ju på att ingen kommenterar.. :( och ni andra (snart upp i 5000 läsare) kan ju också börja lämna spår efter sig.. :p mohaha godnatt.

Förresten..

2009-09-09, 13:10:22 / Kategori: Allmänt

Lika som bär eller vad?


 

Jenna Jameson...?




Min kompis My..?

 
Nu hittade jag inte världens bästa bilder men ni ser ändå likheten va? Förutom att min Mysing är mkt snyggare ;)


Hittade en gammal bild..

2009-09-09, 12:58:08 / Kategori: Allmänt



Oh my god.. Så små vi var.. Detta måste varit 2004, ettan/tvåan i gymnasiet..

Så jävla kär som jag var där ett tag.. men sen blev det som det blev! :/

Vad gör ni idag då?

Min dag ser ut precis som de senaste dagarna gjort.. Vakna, frukost, kolla en film eller två i Sophias säng, sitta vid datan, vila, 15.05 Tyra Show, 16.00 Top Model 4, 17.00 Project Runway. Sen kommer Sophia hem:) Lägg in lite middag, frukt o glass där emellan med... Men idag har jag faktiskt tänkt att ta ett långt bad, och läsa lite! :) Just nu läser jag Jenna Jameson - Att älska som en porrstjärna, hennes självbiografi som e jävligt intressant men väldigt tragisk. Är väl kanske fjärde gången jag läser den nu? Valde mellan den o Marilyn Mansons självbiografi, men den sistnämnda är så fucking jävla vidrig så den vet jag inte om jag vill läsa igen..

Ja ja, back to the sofa!


Here we go again..

2009-09-08, 17:24:43 / Kategori: Allmänt

Loggade för en gångs skull in på hotmail o skulle radera lite bland mina 213 olästa mail.. Då såg jag det, ett mail från honom. Vafan?! Hjärtat slog i maxfart, vad vill han?! Mailet löd:
"shoo sexy.. hur e d? skicka ditt nr, puss"

Va?
Varför ska jag skicka mitt nr? Vad vill han nu? Har han gjort slut med sin tjej..? Fan alla dessa gånger jag tänkt på honom.. håååååhhhh.. Jaja, får väl avvakta o se vad han vill. Men är det inte lite konstigt att han skickar hotmail? Vi är ju iofs aldrig online samtidigt på msn.. åååååååååh.... nu ser jag bara hans jävla farliga ögon framför mig, jäveln.. Det värsta (eller kanske det bästa) är ju att han har mitt nr nu men jag inte hans..

Yeee yee! Den som lever får se. Ska försöka glömma av att han hört av sig nu och så får vi se om han hör av sig och vad han vill isåfall..

Förresten så kan jag ju be om ursäkt för att jag är världens sämsta bloggare, känns som jag sagt det flera ggr.. men jag glömmer helt enkelt bort att blogga.. nu har jag vart hemma o sjuk i 2 dar men ändå så har jag inte tänkt på det.. jaja.. känner mig lite bättre idag iaf, febern är inte så hög längre men hostan e förjävlig emellanåt.

Får se om jag drar till jobbet imorn, men på torsdag kommer jag det är ett som är säkert, "för då ska vi lära oss hur man använder droger o alkohol", som Lena på mitt jobb sa. Hahahaha.

Peace



En nysning av 34 st i rad på Ayia Napa.. hatar att va förkyld!


DO AND DONT'S

2009-09-06, 03:06:17 / Kategori: Allmänt

Hallo hallo halloooo, jag har kommit hem nu. Från stan.

Vill bara säga lite vad jag tycker man ska göra o inte göra.

Emma rekommenderar:


★ Dricka egna Frozen strawberry daquiris. Gärna som Tina blandar.. FANTASTISKT!

Cykla hem från krogen. Helt underbart. Går snabbt, det är gratis. Förutom att man måste leda sista backen.

Strunta i krogen.. fan jag är 23 år snart men krogen är jävligt överskattad.. om man inte är jättefull.. börjar 
längta mer o mer efter soffan o en film.. waaah.. vad säger jag. men fan jag älskar o dricka men men.

Köpa bakismat redan dagen innan. Då slipper man röra på sig hela dan, man kan bara ligga i soffan o har redan allt man vill ha liksom.. great!

★ Mig själv.. Har jag redan hyllat mig själv?! Bästa cyklisten i världen.. jag är nog bäst på väldigt mkt. Går inte att hylla denna fantastiska person som heter mig själv nog.. I love ME.

 

Emma rekommenderar INTE:

Cykla hem själv från krogen i urringad klänning förbi Harrys.. iaf inte om du inte gillar utländska 45åriga gubbar som inte kan svenska.. "Hey beautiful, wanna come home?" "Oh seeexy love your breasts" Fan lär er lite om respekt innan ni börjar snacka. Aldrig mitt liv att jag ens skulle ägna er en blick. Bruna lena heta fotbollskillar välkomna till mig.

Cykla hem i höga kilklackssandaler.. Ok jag var snygg men det var inte så bekvämt. Cykla barfota kan jag inte heller rekommendera.

Somna i datastolen medan du bloggar.. Varken bekvämt eller bra (om du inte har en ergonomisk datastol)


NÄÄÄ NIIIII nu ska jag gå o lägga mig i Phias säng. Tyvärr har jag skickat sms till en jag inte borde smsat. MEN MEN hoppas jag får ett svar imorn så jag inte känner mig totaldissad. De var han som börja..

 



Jag o mi amor har kul i Ayia Napa..

Förövrigt ska jag lägga mig i hennes säng nu.. det e det bästa med att hon e borta den jäveln.. hennes säng e skönare än min o den e TOOOOOM.. yeeey!! Imorn väntar 7 kilo frukt o efterätt TINA!