Me last night

2009-08-30, 21:15:10 / Kategori: Allmänt



Hos Johanna, High-heels-party var det.

Men jag åkte hem vid tolv, min kropp sa ifrån efter en veckas supande i Ayia Napa plus tors-fre-lör här hemma. Nu ska jag ta det lugnt ett tag. Imorn blir det jobb ser inte fram emot det. Vill ha semester forever, eller iaf ha ett jobb man längtar till att gå till varje dag. Göra det man tycker är roligast i världen, vad det nu är. Sova? Ligga? hahahaha.


I know you want me!

2009-08-27, 19:50:31 / Kategori: Allmänt
Hehe.. partylåten nr 1 i Ayia Napa. Jämte Svenne Banan såklart, haha. "This song is about a banana and the bananas name is Svenne." Härlig citat från en full Emma, hahahhaha! Nu sitter jag o pimplar lite vin, har även druckit malibu+äppeljuice, var en söt upplevelse kan jag säga. Jättebra då jag har vart o lagat ett hål idag. Sista hålet ska jag laga 29 sep, sen e förhoppningsvis ilningarna i tänderna borta fuckaaasss!!

Jag ska iaf till Sonja o några tjejer ikväll, har vart sååå sugen på fest o alkohol hela dan o Phia e sjuk o ska få oväntat besök. Så jag ska dit nu, till Kåren o festa o sen Harrys tror ja.. kommer väl däcka innan kl 12 :P


Sexy biatch på väg till poolen, love my bikini!


Sista kvällen urartade lite så att säga, vi hade bartömning + sängförfest..


Tina, jag o en av fransmännen som bodde ovanför. SOOO DAMN HOT var han!

Love my new neck..

2009-08-25, 17:29:06 / Kategori: Allmänt

Hemma från Cypern

2009-08-25, 17:26:33 / Kategori: Allmänt
Hey! Inatt kom vi hem från Ayia Napa, jag säger bara tröttheten är ett faktum. En vecka räckte kan jag säga, skönt att jag har semester 1 vecka till så jag kan vila ut. Men vi har haft det såå sjukt bra. Blev en liten tatuering till också, omg i'm addicted. Nu har jag 5 st. Nej, tillbaka till soffan!

1 timme kvar..

2009-08-17, 14:22:06 / Kategori: Allmänt
.. tills avfärd mot Landvetter!! :) Kommer inte fatta att vi ska åka riktigt förrän vi är där tror jag..


Hittade en bild på Google.. sjuuuukt mkt folk..



Nissi Beach, så underbart! Där ligger vi o pressar imorn :)


Wihoo!

2009-08-16, 23:24:17 / Kategori: Allmänt
Imorn vid denna tiden är vi framme på flygplatsen i Larnaca, sen går det förhoppningsvis fort tills vi är framme i Ayia Napa på hotellet så drar vi ut o festar.. Yeeeeey! Längtar tok, ska bli så skööönt o komma bort från allt, bort från Sverige o alla idioter. Bara jag o mina tjejer. LOVE.

Grattis min Siri 4 år!

2009-08-16, 12:58:00 / Kategori: Allmänt

Sötnöten i sin nya rosa morgonrock.

Idag fyller min lilla lillasyster hela 4 år, kan inte fatta att hon blivit så stor den lilla lorten..
Älskar henne så himla mycket, hon är min sötaste godbiiiit!

Äntligen semester..

2009-08-15, 14:53:57 / Kategori: Allmänt
Men känns som jag bara stressat runt än så länge?!

Torsdagskvällen då vi skulle fira så slutade tidigt för min del, däckade vid tolv typ o spydde o mådde allmänt kasst. Vaknade vid 6 på morgonen i en tom lägenhet, alla var borta o det var dags för mig o dra o jobba hela jävla dan, fuck!
Fredagkvällen
började med stress stress cykla från jobbet hem till Helena, sen vidare till Georges där vi var ett gäng som skulle fira av Helena då hon slutar på Mcd för den här gången.. (?) Hehe. Det var trevligt till en början men gick överstyr sedan då två av mina killkompisar tyvärr inte vet hur man ska bete sig bland folk. Jag var sur och trött o bestämde mig för att jag inte ville festa, sen ångrade jag mig o vi drog hem till Carlie o drack lite, ringde Sara som ville med ut. Sen ångrade jag mig IGEN så jag o Phia drog hem vid elva eller nåt, skönt o sova.

Gick upp vid 8 imorse o tvättade, sov lite mellan varven o sen ner till Knalleland o köpte present till lilla Siri, ska ut på kalas dit senare idag. Fan händer ikväll då? Jag vill festa men har INGEN att va med!! Ingen som vill ut med mig:( Har typ aldrig hänt innan haha.. så jag får väl se, kanske ska ta det lugnt. Ska ju trots allt iväg o festa en hel vecka på måndag:D YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEY!

Ska försöka uppdatera mer ikväll, puss till er alla speciellt mitt fan nr ETT Sabooo!! :D


Du kan va för jävlig ibland men jag gillar dig ändå din väs!


Jag dådde lite måligt...


Sen vaknade jag till liv o sprang omkring lite tills jag däckade igen..

Gästblogg: Carl-Oscar

2009-08-13, 23:12:44 / Kategori: Allmänt


Heeeeeyy!!! Ja, vad ska man säga egentligen. Livet suger.



Jag har egentligen så jävla mycket att berätta för er, men det finns så lite tid just nu. ALkoholen fördunklar mitt sinne.. Hjärnan fungerar inte så bra som den borde. 

Okej, jag har ett viktigt budskap. : KÄRLEK 

Normer.. Vad är normalt?

Emma - Phia - My - kväll :)

2009-08-13, 18:58:53 / Kategori: Allmänt

YEEEEEY! Idag ska vi spontandricka o festa till det lite, sjunga singstar o ta kort. Jobbar 10-18 imorn men efter det har jag semester, så jag ska STÅÅÅ UUUUT!! My o Jocke har fått besked att dom vunnit budgivningen på ett hus idag så My är extra lycklig! DET SKA VI FIRA! Kommer antagligen spåra ur totalt då jag har köpt en baginbox o 3 cider, ska ha detta på lördag också ifall jag ska ut, jaja säger jag bara. Antagligen kommer bagen ta slut idag!!

My, jag o Sophia när det begav sig, kan det vara år 2004 eller 2005?


Jag o min Mys, 2005.


My o jag 2003, OMG! Festa till det lite i Lins lägenhet.

JAG SÄGER BARA GAMLA GODA TIDER!!!!!!


Bootyshake

2009-08-12, 19:35:42 / Kategori: Allmänt
Hahaha. Något jag aldrig tröttnar på är att gå in på youtube o söka på tjejer som shakar ass i alldeles för små shorts!! Hahahahahha. Helst ska det vara små pyjamas shorts som det står nåt gulligt på, o låten som ska spelas är Soulja Boy - Bootymeat. Så jäkla roligt är det!! Hittade en rolig bild, dock inte en tjej i shorts utan bara med ett jäkla ass!



 Girl shake that booty meat!


Bio ikväll..

2009-08-12, 16:54:29 / Kategori: Allmänt
Ikväll ska jag, Sophia o Johanna på bio, Public Enemies. Fick höra av några på jobbet idag att den skulle va kass men men, både Johnny Depp o Christian Bale är ju med så då får man ju lite ögongodis iaf :)


Johnny Depp, alltid lika het.

Min syster kommer snart ♥

2009-08-12, 16:36:31 / Kategori: Allmänt
Min lillasyster som snart är 16 befinner sig just nu i Malta på språkresa, och det har vart de värsta 3 veckorna i hennes liv kan jag ju säga, stackarn. Hon är glutenallergiker o de har inte ordnat nån mat till henne trots att det är beställt, ledarna bryr sig ingenting, undervisningen fungerar inte o sen så har de varit vrålsjuka mest hela tiden också hon o hennes kompis. Jag säger bara åk aldrig på språkresa med STS, fyfan vad de har skött detta dåligt o alla som jobbar där verkar vara hjärndöda. Ok att det inte är deras fel att barnen blir sjuka men det är hur de hanterar situationer, fyfan! Men på fredag kommer iaf min älskling hem, efter 3 veckors storgråtande och hemlängtan...

Min "lilla"syster & jag på Cypern -08.. ♥

Vad ska man säga?

2009-08-10, 21:03:01 / Kategori: Allmänt


Vi hade fjortisfest här i lördags o det urartade lite kan man säga..

Ayia Napa 17/8-24/8 :D

2009-08-06, 22:47:42 / Kategori: Allmänt
YEEEEEEEEY nu har jag bokat våran resa!! Blev till Cypern, känns sååå bra jag vill iväg nu nu nu!!



Här har vi vårat hotell, Christabelle. Nån som varit där? Ser iaf bra ut tycker jag :D


Nu ska jag sova godnatt! Och förlåt för att jag är världens sämsta bloggare :P


Kkkkkrrraaaazzzzyyyyy

2009-08-04, 19:55:35 / Kategori: Allmänt
Har städat hela eftermiddan här nu, dammsugit, moppat golvet, städat toaletten, plockat undan osv. BRA JOBBAT EM!
Nu är det bara disken kvar som jag faktiskt inte orkar bråka med idag...!

Lyssnar på Krazy med Pitbull & Lil Jon, så jäkla gooo! Dansa dansa dansa, vill bara utomlands nuuu! 
2 more weeks to go....