Dubbelpersonlighet

2010-04-27, 23:38:20 / Kategori: Allmänt

LÖRDAG (inklusive alkohol)









SÖNDAG (inklusive lördagens alkohol + en jävla baksmälla)







(död på pizzerian, här skäms man inte)


Såja

2010-04-25, 22:10:24 / Kategori: Allmänt

Denna helgen har vart grejer hela tiden så har inte haft tid att blogga, sorry. Eftersom jag får arga sms o hotfulla samtal om att jag måste uppdatera så tänkte jag att jag får väl ta några minuter då :P Helgen har iaf vart superbra, fint väder och lönehelg - how lovely!! I fredags åt jag, Sophia, Sabina och Åsa tacos och spelade Buzz, det var himla roligt. Sabina tjöt som en crazy woman och var helt inne i spelet, men slutade med att jag vann, såklart. Väldigt välförkänt då jag hade ledningen från början. Hade dött om jag inte vann, håh!! Sen i lördags drog jag o Sophía till Göteborg för shopping hela daan :) Köpte en fin sommarklänning från Åhlens, två tunikor på Monki, örhängen på Bikbok och ballerinakjol och (håll andan nu) en truckerkeps hahaha :D Jättefin faktiskt svart och rosa leopard. Kan va gött med en keeeepa nån gång! Träffade Tobbis en snabbis också.

Sen blev det porrig förfest hos Sabina med goa tjejerna och sen drog vi till Viva. Vad som hände där minns jag inte riktigt. Trillade på dansgolvet, skällde ut garderobtjejen för att våran påse med bekväma skor var borta, köpte dyra drinkar (varför ska jag alltid beställa jäger-redbull som tydligen är DYRASTE drinken ever?!?!) dansade hoppas jag att jag gjorde med. Sabina sa att det inte var en enda snygg kille där och att alla killar i Borås är fula. Jag minns inte en människa, jag kollar inte ens på killar när jag är ute längre hahaha. Vet inte vad jag gör. Jag bryr mig inte om nån förutom mig o mina kompisar :) Snubblade ner till McD o åt en liten hamburgare o McFlurry Daim med chokladsås mmm :) Sen hem o på efterfest med Sabina uppe hos vår granne "Eferre"- MY GOOD vilket tjöt han är världens jobbigaste människa. Smale-Hasse skulle komma hem till mig så jag gick ner vid 05 typ.. hans taxi dök aldrig upp så han kom aldrig, det var väl tur vad fan skulle han gjort här liksom.. hahaha... Sabina sov däruppe stackaren och Eferre gjorde ett flertal närmanden, EUUUWW!! Jag säger bara slicka slicka.. blääää.. vill man ENTE! Sen har vi haft en mysdag idag jag Sabina och Sophia. Har varit o dött på Superstar, tog 3 tuggor av min kycklingtallrik med ris.. sen fick jag ta med resten hem.. Trodde jag skulle spy av allt slick o äckelsnack.. bläblä.,. Hem o sova lite o sen var det dags för dagens höjdpunkt - dansföreställning på Bäckäng. Min systers kompis Sebbe var med i showen, jag började gråta direkt för det var så sjuuukt jävla bra!! Gud vilken talang han är den där Sebastian.. Jag är kär i honom nu.. Nämen det var verkligen fantastiskt bra. Jag önskar jag kunde dansa. Läs Sebbes blogg, han har alltid skitsnygga kläder också den jäveln.


Nu ska jag dö o be till Gud att det inte är måndag imorn.

(bilder från igår kväll kommer imorn, orkar ENTE hämta kameran Sabina)


Kvällssol..

2010-04-22, 19:12:26 / Kategori: Allmänt

Älskar vår kvällssol här uppe på Norrmalm! Kan sitta ute i solen forever, så gött med lite FRESH också:) Men nu blev det lite kalltis så jag gick in. Hockey ikväll igen kan det ta sluuut snart eller?!!? Förstör ju fan varje tvkväll. Inte för att jag ville se nåt på femman idag men ÄNDÅ. Hatar't.
Kl 20 är det Vampire Diaries iaf I love it.




inte världens bästa kort kanske men ni ser ju solen där..hehe.

Förresten! Haha en kille jag kallar Smale-Hasse har tydligen kommit hem från Sälen eller Teneriffa eller var han nu vart några månader.. Fick ett sms: "Tja, allt bra? Hemma nu:) Skulle ju försöka ragga upp dig hehe"

Ja där ser ni. Han har alltid vart kär i mig. Sist jag såg honom var nog förra sommaren alltså 2008 då jag Tina och Emmelie satt o drack drinkar på Cafe Latte som det då hette. Då var han jävligt snygg o brun. Kanske kan träffa honom nu då! Ett till sms: "Hehe jodå. Allt bra. Lite tomt att va hemma. Jobbigt att vara ensam hehe det mesta är sig likt. Det lät mysigt det där med att krypa ner i soffan :) skulle gärna krupit ner där med :)". Som sagt, kär i mig. HAHAHAH :D

 


MMMGOTT!

2010-04-22, 18:23:31 / Kategori: Allmänt



Världens godaste snack när man är lite sötsugen!
Grekisk yougurt (fast jag tog turkisk idag, precis lika gott) - flytande honung - pistagenötter
Ser kanske inte särskilt lockande ut men är så sjuuukt fräscht och gott... Mmm love it!!

 

Förresten Sabina my favourite fan! Blir så glad över dina kommenterar mina favoritkommentarer kommer alltid från dig min lilla tuss :) Puss!



My babiii and me, som vanligt sipping som wiine!

 


Tyst i 3 timmar

2010-04-21, 21:08:54 / Kategori: Allmänt

Happ här sitter jag o bleker tänderna. Tandblekningsskenan gör att jag inte kan prata eller skratta för då börjar jag typ dregla hahaha. Sophia satt såklart o retade mig den första kvarten o försökte få mig att skratta. Men sen tröttnade hon nog. Det värsta är att jag drack ett glas vin till maten som jag glömde att jag inte druckit upp, så nu står det ett halvt glas vin framför mig som jag inte kan dricka förrän om 2½ timma!! SUCK!!


Phia, vin i KaffeCool-mugg från McD, jag. SOMMAR

Imorn ska jag iaf till jobbet. Jobbar 8-16. Sen på fredag jobbar jag 8-14.20, looove it. Funderar på att kanske åka till Gbg på lördag över dan o shoppa!! Nån som vill med?? Nu sticker Sophia till sin dejt, ikväll önskar vi henne lycka till för idag måste hon ligga med honom! Annars kan hon inte fortsätta träffa honom! Det här är inte normalt!


:/

2010-04-21, 09:46:06 / Kategori: Allmänt

Vill inte vara sjuk.. så jäkla segt.. Vaknade 8 imorse o kunde inte somna om.. det finns ju sååå mkt kul att göra när man är sjuk. Eller inte.. Ska kolla på Lizzie Mcguire - mitt liv som popstjärna nu. Hehehe. Idag blir det lätta filmer. Orkar liksom inte tänka. Hostar heeele tiden idag. Känns fan som förkylningen är värre. Börjat nysa massa med. Alla som känner mig vet ju hur det ligger till med mig och mina nysattacker! Rekordet är 33 nysningar i rad när vi var i Ayia Napa i somras. Sen fick jag till typ 30 en gång i höstas med. Fattar ni hur utmattad man blir efter att ha nyst så många ggr i rad, nonstop? Svimfärdig typ.. Jaja, nu ska jag äta chokladpudding som Phia köpt till mig och kolla på filmen. Hoppas jag somnar. Puss

 

 

Härlig nysattack i Napa.



Zante 07

2010-04-20, 14:16:45 / Kategori: Allmänt

Tänkte jag skulle lägga upp lite kort från när jag o Sophia var i Zakynthos 2007. Vi ska ju dit igen i sommar the fantastic five! :D Jag, Sophia, Sabina, Tina och Emmelie. Ska bli riktigt kul. Så jäkla härliga minnen där ifrån, sjuukt bra fest o bra ställen! Underbar strand med.. yeeey längtar ihjäl mig :D Men lite minnen nu då:



Vår lilla balkong. Typ 30 m från stranden:D



Mi amor & jag ala 2007


Beachparty, behöver jag säga mer?


Raphael på Zero's, räddade mig när jag trillade ner från bardisken:P



Behöver jag säga att vi älskade detta stället??



Äckliga engelska tjejer fanns det gott om men hon här var värst!



Sophia posing.. brun rygg i bakgrunden;)


Min favvoklänning!


Posar med min bästa madrass:D


på väg till stranden!


Dricker White Russians.. (lägg märke till mitt feta blåmärke på låret)



Sophia med engliiisshh guys, kryllar av dom på Zakynthos




Paul och jag.


Sur Phio på stranden :P


Fishbowl med slovenernaväsarna, hahaha.


nu orkar jag inte mer! men fatta att jag längtar till Zakynthos 24/8 med mina bästa tjejer!! Kommer nog bli the best trip ever :)


Sjyk

2010-04-20, 11:56:10 / Kategori: Allmänt

Jahapp. Då har man blivit jätteförkyld o fått feber... Kul.. eller inte. Är helt jävla yr och mina ögon bara rinner. Kan knappt andas.. Har ju fan inget bra hemma heller.. Inte ens varma koppen eller glass. Men jag hittade nu mitt "hot choco"-set jag fick av min bror i julklapp.. Mm tänkte jag, varm choklad är gott och bra för onda halsen. Marschmallows är det med också. Gött. Men nehe det var skiiitäckligt höll på att spy. Sitter o tvingar i mig den jävliga drycken.

 



Kolla det seeer ju gott ut. Men det är det inte.


Sjyk

2010-04-20, 11:56:10 / Kategori: Allmänt

Jahapp. Då har man blivit jätteförkyld o fått feber... Kul.. eller inte. Är helt jävla yr och mina ögon bara rinner. Kan knappt andas.. Har ju fan inget bra hemma heller.. Inte ens varma koppen eller glass. Men jag hittade nu mitt "hot choco"-set jag fick av min bror i julklapp.. Mm tänkte jag, varm choklad är gott och bra för onda halsen. Marschmallows är det med också. Gött. Men nehe det var skiiitäckligt höll på att spy. Sitter o tvingar i mig den jävliga drycken.

 



Kolla det seeer ju gott ut. Men det är det inte.


Good shit

2010-04-19, 22:03:43 / Kategori: Allmänt



Alltså shit de senaste dagarna har jag bara vart inne o lyssnat på gamla goa låtar på youtube.. Så jäkla kul för man hittar låtar som man äääälskade men som man typ glömt bort. Denna låten med Lloyd Banks hade jag som ringsignal i evigheter. Tänk va många låtar jag skulle hitta om jag kollade igenom mina gamla brända cds.. Mmmm :D





Ååååh DENNA då!! Också gammal ringsignal hehehe.



 

 



Okej detta blir den sista låten i min gamla nostaglitripp hahahah :)

 

Love them all... ♥


Maria Montazami

2010-04-19, 21:21:07 / Kategori: Allmänt

Min lilla Sannis tipsade mig idag att Maria M har börjat blogga på amelia.se, här har ni Marias Blogg... :)
Hon skriver typ som hon pratar, lite halvflummigt och roligt! Jag gillar henne såå mycket hon verkar så jäkla skön!


Världens finaste film och låt

2010-04-19, 20:48:53 / Kategori: Allmänt


Braveheart ♥

R.I.P älskade Majken

2010-04-19, 18:38:01 / Kategori: Allmänt

Fick precis veta att min gammelfarmor dog i torsdags. Kul att alla hade glömt att säga det till mig och jag fick reda på det nu när Pelle ringde o skulle kolla om jag ville ordna med blommor till begravningen.. :( Men men, mamma har haft mkt att tänka på jag vet ju det. Lite tråkigt att jag skulle få reda på det på det sätter bara.. Fick värsta chocken.. Hon har ju verkligen aaalltid funnits där. Min mammas farmor liksom. Ringer alltid när man fyller år och säger grattis. Phia kallar henne "hon som gapar så i telefonen". :) Hon blev 96 år gammal, men ändå var det oväntat, hon var så pigg för sin ålder. För nåt år sen var hon t.o.m med i en tvserie. Hon gillade verkligen att hålla igång o trivdes med massa människor runt sig. Men det blev en lunginflammation till slut som gjorde att hon somnade in. Det blir ju tusen gånger värre för en så gammal människa när man får nån sjukdom. Happ, så då ska man på begravning igen då. 6 maj. Himla härligt. Not.

 



Visste ni att min släkt kommer från Skottland? Det var min gammelfarmor o hennes familj som kom till Sverige. De kommer säkert spela säckpipemusik på begravningen.. Hoppas det för det är så fruktansvärt fint men hoppas samtidigt INTE för det låter så jäkla sorgligt och då kommer jag gråta ihjäl mig :(


Kalajs

2010-04-18, 20:38:13 / Kategori: Allmänt

Har ju vart på kalas idag för min bror som fyllde 15 i veckan. Det var riktigt kul faktiskt, några av mina kusiner som jag inte träffat på ett tag var där, 2 fyller 18 i år och så min låtsaskusin Evelina som fyller 17. man kan ju liksom prata med dem på ett helt annat sätt nu än när dom var yngre.. De festar ju en del nu så jag har ju dragit en del av mina fyllehistorier hahahah. Dom har skrattat ihjäl sig o blivit chockade :P Lika bra att de får veta! Nää men riktigt kul faktiskt. God mat och god tårta med :) Var kvar några timmar o myste med Siri, kollade Spider man och lekte doktor. Doktor Siri sa att jag var väldigt sjuk och måste stanna hemma från jobbet o bo hemma hos dom i 75 dagar haha. Jag skulle gärna lyda när det gäller att va hemma från jobbet, men bo hemma i 75 dagar?! Noo waaay klarar ju knappt en helg. Men det är kul att hälsa på iaf:)


Doktor Siri med stetoskop och spruta i högsta hugg :)

 

Ska fixa lite gurka o gräddfil o salsasås nu o sen börjar 8 mile med Eminem kl 21 på ZTV. Har bara sett den filmen en gång o det var flera år sen! Har för mig att den var bra så den måste ses :)


Americas best dance crew

2010-04-18, 20:08:25 / Kategori: Allmänt

Final nu i ABDC!! Yeeey :D Jag håller helt klart på Quest Crew, älskar både Hok och Dominique sen So you think you can dance!! När jag nån gång får barn ska jag lätt sätta henne/honom på dansskola så fort barnet kan gå hahaha. Så grymt imponerad av folk som kan dansa så bra!

 



Bästa Quest Crew!


tonight, you suckers got served

2010-04-17, 23:10:27 / Kategori: Allmänt

FAN DÅ! det är ju så jävla bra musik i den filmen så nu är jag tokdanssugen!! men klockan är ELVA? och ingen vill festa med mig.. uuhuu.. orkar inte egentligen. Men ärligt hur många goa gamla låtar är det inte i denna filmen?! :D Älskar när David o Elgin blir vänner i slutet igen o bara dööödar det andra crewet i tävlingen, yeey! Lil'Saints!




Ta mig till sommar o sol o FEST!

 


Oväntad kväll?

2010-04-17, 21:26:07 / Kategori: Allmänt

Helt klart bra kväll, lagat världens godaste sallad o kollat White Chicks. ätit lite Werthers original choklad (låter äckligt men den är så sjuuukt god, noisette och mjölkchoklad!). Men nu ska jag få väldigt oväntat sällskap? Som alltid tjatar att vi ska ses o blabla. Tänkte att han kan få träffa mig sleten idag då så kanske han inte tjatar mer sen :P Nää men detta är bara en kompis, en gammal jobbarkompis, så bli inte helt excited nu mina vänner! Its not a date! :)



UPDATE!
Näää nu blev det inget. Lika bra det. Han fick inte lämna sin lillasyster själv hemma för morsan.. Där hör ni ju allt :P Nu ska jag kolla You got served en av mina favvofilmer!

 



Älskar Omarion och Marques Houston MMMM!!


Haha jag dör

2010-04-17, 19:55:14 / Kategori: Allmänt

Anaginas videoinlägg alltså, så jävla roliga. Hon kan verkligen driva, gillas!! Hoppas hon får stor framgång inom bloggvärlden, behövs lite normalt folk jämte alla fjortisar.


Denna är en av mina favoriter!! :D


Saturday

2010-04-17, 17:14:22 / Kategori: Allmänt

A diva is a female version of a hustler ♥

Har vart nere i stan o knalleland med lille Phiaa. Köpt present till min lillebror som jag ska på kalas till imorn. Skitsnygga frank dandy kallingar.. nu får han fan bli nöjd :) Varför ska det vara så jäkla kallt ute då? Fast det kanske är tur. Hade det vart värstingväder så hade jag blivit sugen på att festa.. som det ser ut nu så ska jag ha lugn kväll hemma me only mee.. Ska göra go sallad o dippa gurka i tacosås o gräddfil (mitt favvosnacks). Men får se, lite sugen på fest är man ju. Snackar med Carol nu som ev vill festa.. Hmm får se.. klockan e ju bara 17 ;)



min fina Tina o jag i Ayia Napa i somras.


Ohyeez.

2010-04-16, 18:43:30 / Kategori: Allmänt

Har druckit ett glas vin. Fan va gott det var. Ett bara ett glas vin. Jag börjar mogna! Ska iväg på biomys snart med Sabina, först ska vi möta upp Tina o Sophia o äta på Alléterassen, e sugen på god panpizza kanske!! Får se vad som bjuds på menyyyyn... Vi ska nog se Shutter Island iaf. Phia vill se Kickass men det ville ente vi. Superhero film är inte vår stil. Hoppas hon hittar nån som vill gå med henne babi!

 

Funderar på helgen.. e fan sugen på att gå ut imorn.. och jag är BROKE ASS.. hoppas det blir dåligt väder så jag inte blir sugen.. hmm... kalas på söndag. Fan va jobbigt det är att ta sig ut till pappa. Håh. Hoppas jag kan åka med nåns mormor eller nåt.. kan inte fatta att min lilleBRUR har fyllt 15 år. 15 liksom?! Vad gjorde JAG när jag var 15?! Usch... men som tur är så är mina syskon lite duktigare än mig haha.

HEJDÅ!


en bild kanske.. lördags..




Ricardooo and me


........

2010-04-15, 23:01:52 / Kategori: Allmänt

I like big butts and I cannot liiiie!


Brooke knows best

2010-04-15, 18:35:51 / Kategori: Allmänt

Har precis tittat på det programmet... Gillar verkligen Brooke och farsan är ju såå rolig haha. Måste va den mest överbeskyddande farsan i världen hahaahha. Tycker Brooke är fin när hon inte klär sig för trashigt (vilket hon gör rätt så ofta hehe :P) , hon är lagom och inte anorexiasmal som vissa andra kändisar. Dock tycker jag hon var snyggare innan hon gjorde silikonbröst!











Mittersta bilden kör hon lite Sabina-pose heheh ;)
Sista bilden - hey vad är det för kläder?!


Sugen

2010-04-15, 18:27:24 / Kategori: Allmänt

Jag är så jäääkla sugen på ceasarsallad från McDonalds!! Utan osten, utan tomaterna, några pommes vid sidan och McChicken såsen.. mmmgooott :) Hoppas mi amor kan ta med sig det hem till mig... ♥

 

När lönen kommer ska jag fan shoppa! Men inte shoppa ihjäl mig nejno. Måste hålla lite i pengarna. Behöver ett par sneakers, en längre vårjacka typ trench och lite sånt. En vårväska med kanske. Kan ju inte gå runt med mit glittriga nitväska hur länge som helst, det är ju en partyväska egentligen. Kommer nog få hem en beställning från H&M nu i slutet av april med.. Garden Collection beställde ju lite grejs när den kom ut. Tog fan tiiid o få hem, väs!! Nu längtar jag till det :) inga jävla oplanerade dyra utgångar den här månaden, nonooo...

 

 

 

 


Vill se Lejonkungen..

2010-04-14, 22:09:13 / Kategori: Allmänt



Såååå bra film! Såå fin låt!! Har fan inte sett den på hundra år, finns ju inte att köpa! BLÄ!

Dansupplevelse

2010-04-12, 23:20:38 / Kategori: Allmänt



Jag bjuder på en väldigt seriös dans till Färger i en vind från Pocahontas. SYTYCD nästa?! ;D

HAHAHAHA jag döör

2010-04-12, 21:10:52 / Kategori: Allmänt

Hittade ett fantastiskt kort från Cypern 08.. jag ser fan ut som ett litet barn, en dvärg, en pygmé you name it!


"Lilla"syster, mamma och jag.



Jaja lite brun var man juuu iaf. Fan vill utomlands NOW


Våår! ♥

2010-04-12, 19:41:43 / Kategori: Allmänt

Nu är det vår vänner! :) Suttit ute med Sophia på balkongen o solat, tog faktiskt varsin öl haha gött var det:) Blev lite kallt på balkongen till slut så jag tog på mig min blåa vårjacka.. älskar färgen!
Just nu sitter jag o smaskar på en chokladkanin sen påsken o väntar på att Biggest Loser ska ta slut så mi amor ska laga mat. Blir grönsaksbiffar o nåt.. Spännande! =) Top Model kl 20 weeeeeeey :)


En sleten get. Men fin blå färg va?


Lovely day

2010-04-11, 18:28:00 / Kategori: Allmänt

I två timmar iaf var det en fantastisk dag idag!! Sen slog baksmällan efter två dagars festande med alldeles för lite sömn till...och vi har inga alvedon hemma! FUCK!!!

 



Vår nya bil!



Lever farligt på järnvägen...


Alla fester i helgen har vart häärliga. Jobbfest i fredags var lovely. God mat, dryck o dans o lite skandaler (där som tur var jag inte var inblandad) . Igår var det häärlig förfest hos oss vi blev förvisade till köket då killarna tog över vardagsrummet kl 22 då det vankades El Clasicooo. Före kön på XoY o sen snabbt hem o käka gatuköksmat o däcka.. Mmmm. Nästa helg blir det lugnt o jag ska faan inte använda mitt bankkort på hela veckan för jag har ENTE några pengar. Hejdå.


Kan nån fixa det på riktigt då?!

2010-04-06, 23:35:47 / Kategori: Allmänt

 

Jag skulle rösta på det som världens bästa uppfinning, LÄTT!


Tä-tä-tä-täävling, nu blir det tävliing!

2010-04-06, 22:29:47 / Kategori: Allmänt

Jag är med och tävlar på http://www.solresor.se/en/kampanjer/bli-resereporter/resereporter/?intcid=12  så kan man vinna en resa (flyg o boende) då man ska skriva i sin blogg o ta bilder och så. Passar ju mig perfekt tycker jag! Vem vill inte resa min resedagbok liksom? Händer ju alltid mig massa sjuka saker när jag är iväg nånstans hahaha. Så jag har skrivit att jag vill åka till Azorerna, coolt va? Skulle isf ta med mig min Phia och min lillasyster (jag vet att du inte får ledigt men då får du faan sjukanmäla dig en vecka) och vi skulle ju ha underbart kul såklart! Hoppas verkligen jag vinner nu! Nån gång ska man väl ha tur!



Bada med delfiner yeeey!!


Här tävlar man : http://www.solresor.se/en/kampanjer/bli-resereporter/resereporter/?intcid=12


Förlåt..

2010-04-05, 20:14:14 / Kategori: Allmänt
Men jag har verkligen inte orkat uppdatera här under helgen. Varken haft tid eller ork.. Påskhelgen har vart skiiiiiiiiiiiitrolig verkligen. Festen i Gbg i lördags va sååå bra! Berättar mer nån annan gång när jag orkar :P Har vart hos mamma sen igår, mys hos mormor igår o mys hos mamma idag. Phia kom dit också på middag o sen åkte vi hem. Sen dess har vi bara legat i soffan.. surprise?! :) Nu är det topmodel dom får makeover idag yeeety alltid kul. Hörs nån annan gång pusspuss

Är på middag hos mormor jag dör är

2010-04-04, 15:45:36 / Kategori: Allmänt

-f717c22e9603c6300a6aed64caab2d8.png

Är på middag hos mormor jag dör är så bakis o trött. Har flytt till soffan nu..


Luuugnt..

2010-04-02, 22:15:23 / Kategori: Allmänt

Så jäkla gött att ta det lugnt va! Kan nog tänka mig att ta det lite lugnt oftare faktiskt. Tagit det lugnt nu två kvällar i rad när andra festat.. Mhmm.. feels good.. :) Imorn blir det iofs röjarfesten nr ETT antagligen. Oh my god. Jag har vart nervös hela veckan.. Sophias bror Mange fyller år och ska ha en stor feeest i Gbg vid Trädgårdsföreningen i nån villa.. Vi ska vara där redan kl 14 (!!!!!!!!) och ha med oss lite oömma kläder då vi ska vistas utomhus på nån grusväg i ca en timma. Det blir gratis dryck och mat hela dan/kvällen. Fy faan säger jag bara. Emma + gratis = not so good.. Eller jo jag älskar det såklart, gratis är godast men det innebär trubbel.. Jag kan inte riktigt hantera dryck som serveras gratis eller väldigt billigt. Jag har en förmåga att överdosera och hälla i mig alldeles för mkt på för kort tid. Detta slutar oftast i mindre lyckade fyllor.. Speciellt när jag är lite nervös från början.. Sist det var sådan lokalfest var Helens 30års fest med maskerad tema då Baby Spice fick åka hem o spy när alla andra drog till krogen.. och det är en av två gånger i hela mitt liv som jag dissat krogen o åkt hem när andra dragit ut. Är orolig för hur detta kommer sluta alltså.. fiiifan.. Tur att det är vi 4 girls iaf som ska dit, vi är ett GANG och inte bara 2. Sova vet vi inte riktigt var vi ska, antaligen hos Mange men det vet man ju aldrig. Kommer säkert sluta med att jag sover hos Tobbe om jag känner mig själv rätt. Eller så blir jag så full så jag tar bussen hem till Borås och däckar i Stadsparken eller nåt. Huhuuuaa...

 

NEJ NOG MED ÄLTANDE NU!!
Känner mig iaf väldigt fin i min klänning jag ska ha imorn. Hihi. Vet inte riktigt vilka skor jag ska ha på mig när vi åker får bli några bekväma, men sen ska jag glida i ett par high heels från Skopunkten som jag aldrig använt än pga att det vart så halt.. Riktigt snygga o bekväma! Får se hur jag mår på söndag när jag ska till mormor på påskmiddag kl tvåtre. Harregud. Aja kyzz



En gammal bild på facebook som Martina nyss lagt in. Nytatuerad o posar som aldrig förr;)


Jag har hittat LAAAJ!!!

2010-04-01, 23:09:57 / Kategori: Allmänt

ÅÅÅÅH vad jag är glad just nu hahahah :D Denna låten har jag fan drivit med i flera år men har inte hittat den. Vet bara att den heter "Laj" men det gör den inte. ENTE! 2005 fick jag gå tillbaka o söka på på youtube, o där såg jag honom, i den hääärliga kavajen, LAAAJ!

 




Den var ju inte sååå förfärlig som jag mindes o inte sååå mkt laj som jag hade för mig haha. Men ändå är det väldigt mkt laaaaaaj, lajlajlajlaaaj... Over and over again. Härligaste är i slutet när lajet börjar gå lite långsammare o han sliter sönder kavajen hahaha. Han tror han är guds gåva till kvinnan verkligen!

LEDIIIIG!

2010-04-01, 21:41:48 / Kategori: Allmänt

Gud vad jag älskar detta! Ledig tills på tisdag wiiii!!! Höll på att avlida på jobbet världens segaste dag. Skulle jobbat 8-13 men valde att jobba över till 16 för att tjäna ihop lite komptimmar. Men jag stod inte uuuut så gick kl 15 istället:) Gick med Sophia lite på stan fick med mig två klänningar från Gina hem, ROOOSAAA! Ja vi har ju tema "Rosa" på våran stora jobbfest nästa fredag. Då detta ENTE är min favoritfärg var jag ju tvungen att inhandla några alternativ.. Nu är jag ännu mer pank. Tack Icafuckingbanken! Sov två timmar i soffan innan så gööött, vaknade strax efter sju av att maten stod på bordet, man har ju världens bästa sambo :) Nu har hno gjort nån version av äggtoddy, dvs ägg-gulor, socker, kakao o vaniljvodka. Känns som man dricker kaksmet med sprit. Fantastiskt!! Jaså du Sabina du tyckte jag skulle ha lugg, jahajaahaa.... Får känna lite på det. Ångrar ju mig alltid.

 









Lite lugg-inspiration!! What to dooo..?



Påminnelse att göra imorgon:

Träffa Sabina i Knalle
Köpa trosor på Cubus
Göra omelett på alla äggvitor
Kolla på Vampire Diaries som jag missade idag
Köpa bussbiljetter till på lördag?