Old pics

2010-10-25, 20:38:49 / Kategori: Allmänt

Satt o kollade på gamla kort på facebook. Dessa bilder är de 4 äldsta bilderna jag är taggad på!Fest i Sabinas gamla lght som hon delade med 2 andra tjejer.Blondie-Emma en bakisdag i GbgZeros, Zakynthos 07.Paul & jag, Zante 07 :)Älskar att titta på gamla bilder. Minnas gamla minnen :)


Grönsakssoppa

2010-10-20, 20:39:17 / Kategori: Allmänt
Hela jag är väl en stor grönsakssoppa nu, my godd. Gjorde storgrytan fuuull med söppe.. massa goda grönsaker o lite korvbitar med så blir det lite matigare :P Bra för min hals iaf, o jättegott! Gick hem från jobbet efter typ en timme bara då jag knappt kunde svälja, kikade ner i halsen på mig o såg att hela tungan o gommen var fylld med "prickar".. ihh :/ har ju känt att nåt var på G.. ringde vårdc. o de sa att jag skulle gå hem från jobbet o bara vila min hals, blir jag sämre till imorn så ska jag åka dit för då kan det vara halsfluss. NOOO!! men nu känns det ändå bättre då jag legat hemma o vilat o inte pratat med nån förutom mina virriga tankar med mig själv då :) isglass, blåbärssoppa o grönsakssoppa made my day.

Blir nog hemma från jobbet imorn med men på fredag måååste jag komma då det vankas finlunch på restaurang Hästhoven. Vill jag ju inte missa med mina fina tjejer på jobbet.. de bygger ju om lunchrummen så vi måste äta ute varje dag. SÅ JÄVLA JOBBIGT!! Helt seriöst. Jag vill välja själv om jag ska äta ute eller inte, föredrar att ha med mig matlåda om jag ändå lagar mat hemma på kvällen. Men men, ska väl inte klaga vi får ju faktiskt gratis lunchkuponger som är värda ca 500kr :P Typiskt mig, aldrig nöjd. Hatar förändringar. Haha.


jj

Jag o Emma september. Bruna ben efter Greeekland. Sakna.Nä nu tillbaka till Bonde söker fru, patetiskt jag vet men kan inte låta bli idag. Finns ju inget annat att se. Förresten, nån mer än jag som får TOKÅNGEST av att se Ann-Catrin eller vad hon heter o hennes killar? oh myy goooddd.. dansen liksom, hiiimla härlig. Alla verkar ju lite efter så att säga.. nä nu ska jag inte vara taskig!

Bloggtips..

2010-10-19, 23:04:53 / Kategori: Allmänt
Såg att min fina vän Sara alias Lucky har en tävling på sin blogg där man kan vinna ett av hennes egendesignade armband. Måste självklart vara med o tävla! Såå duktig är hon, gå in o titta på hennes mysiga inredningsblogg med massa fina bilder och inredningstips!klicka här för att tävla!


 What to DOO??!

2010-10-19, 22:34:28 / Kategori: Allmänt

Den här jävla ångesten över Halloween... Ska på fest där temat är "klä dig som din idol". Jaha. Vem är min idol då? Kan fan inte komma på nån. Kan ju inte klä ut mig till Johnny Depp eller nån i Vampire Diaries direkt :P Man vill ju va snygg samtidigt med o inte se för jävlig ut som jag gjorde förra halloween. (Note to myself: aldrig mer geisha, vitsminkad ansikte o kinesögon är iiinte min grej.) Har verkligen inte kommit på nåt klockrent, aahh!! Sista utvägen är Kat von D... Har iofs hittat en ascool Amy Winehouse-peruk idag på Buttericks, kan va henne kanske med min tröja som det står Rehab på också.. inte för att det är min idol men men what to doo :) Man vill ju vara nån som verkligen syns att det är den liksom. Inte så många artister/kändisar som sticker ut som tex Lady Gaga.
Amy - peruken...Eller ska man vara en riktig sagoprinsessa kanske?? Dyr dräkt dock, 599:-.. men gud vilken dröm!BEHÖVER TIIIIIIIIIIIIIIPS!!!!!!


PH Danmark i mitt hjärta!

2010-10-18, 21:54:30 / Kategori: Allmänt

Kollar inte ens på svenska Paradise Hotel nu, märkte ju direkt att det inte kunde mäta sig med danska!! Love love looooveeee it! Såna draman, intriger, triangeldraman, mjaaaooo! :D Min favorit var ju helt klart den där jäävla Peter, ulven hahah. Och här kommer den älskade låten :) Som jag har sjungit på i evigheter nu hahahaha.

 

 
Snyggaste, charmigaste men svinigaste Peter =)

Fabolous tävling!

2010-10-18, 21:45:20 / Kategori: Allmänt
Såg denna tävlingen på vackra Hannis blogg. Självklart vill man ju vara med o tävla när det ligger så fina priser i potten.. =) Kika in på hennes blogg o där kan ni tävla också.

Här hittar ni tävlingen: http://www.mondoblog.se/hanni/106331 


Puss puss!
Anledningen till min bloggpaus...

2010-10-18, 21:33:42 / Kategori: Allmänt


Passar jag bra som mami? :)Nej nu skojade jag såklart! Maja är ju min fina Annas lilla bäbis. Men visst blir man lite lite sugen när man håller en sån liten going i sin famn. Fast det saknas ju lite detaljer innan nåt sådant kommer hända! En pojkvän o ett stabilt liv tex.. :P Första tanken över en graviditet ska ju kanske inte vara att man ska hålla sig borta från alkohol i MINST 9 mån ;)