Saturday night fever

2010-05-30, 19:33:04 / Kategori: Allmänt




Fastnade på vimmelkort igen.. Inte bra att det är dokumenterat att jag var ute på Harrys två kvällar i rad.. Oh noo.. Fan vad vi var sega igår efter fredagens festligheter. Spelade buzz o sen drog vi ut. Kände mig nykter och köpte ett ANTAL shottar o cider på krogen. Fan. Mitt kontoutdrag är inte särskilt muntert idag.






suddigt

2010-05-30, 03:37:06 / Kategori: Allmänt
Hela min fredag är som att nån suddat med ett suddigummi. Norrköping var iah här. Skitkul. Jag tappade Saras telefon i en toalett, ooouuups. Men jag tvivlar på att det var mitt fel.. mohahaaha. Fastnade på vimmelkort iaf.




Duktig

2010-05-27, 22:32:10 / Kategori: Allmänt

Nu har jag suttit o bevakat Eurovision. Fick ju inte gå med på Sex & The City så fick sitta hemma o bevaka istället som sagt. Jag tycker ju inte Annas låt är så jättefantastisk men slutade såklart med att jag satt o grät hemma när hon sjöng.. Jag blir ju alltid så STOLT när det är Sverige i nån sån tävling haha. Annars tyckte jag att de två låtarna som var efter Sverige var bäst! Azerbadjan och Ukraina!! Azerbadjans låt var riktigt go och Ukraina hon sjöng riktigt bra det var en rockig ballad typ. Har ätit sallad från Orion med kalkon och ost (ja den var himla go Kamilla!) och myst med mig själv i soffan. Eller ja det lät fel, inte med mig själv på det sätter utan myst FÖR mig själv kanske jag ska säga då. Nu gillar jag visst Israel med när han sjunger en fin ballad på sitt konstiga språk och Armenien med sin två meter långa vackra tjej som ylar om aprikoser. Den va rätt dålig men ändå go på nåt sätt :) Jajaja nu ska jag väl se vem som går vidare, hoppas på mina favoriter. Sverige behöver iaf inte skämmas om man kollar på tex NEDERLÄNDERNA fyfaan. Aja kyzz



Gamle greken Sergio o jag i lördags


WOW?

2010-05-24, 22:23:08 / Kategori: Allmänt
Helt plötsligt gapar Sophia rakt ut.. A skriver på msn att han är galet kär i henne efter världens konstigaste msnkonversation. VA? Eh? QUEE? Var det inte han som ville ta det lugnt nyss. Vi fattar ingenting. De har ju inte setts på typ 2 veckor. Hmm... Reaktionen: Gapa rätt ut, VAA? Mitt gamla citat passa ju rätt bra in; "Men jag vill ju bara ligga med alla andra". Jaja. Nu undrar jag, varför kan man inte nöja sig med en bra, snäll kille? För man blir uttråkad! FAN!

So true.

2010-05-24, 19:16:17 / Kategori: Allmänt

Jag behöver inte ledas in i frestelser, jag kan gå själv!



Taxichaufförer loves me

2010-05-23, 20:36:36 / Kategori: Allmänt
Så jäkla kul att de två sista gångerna jag vart ute i Borås så har "min" taxichaufför åkt runt på gatorna o letat upp mig efter krogen av oro att jag inte ska komma säkert hem. Gött att slippa ringa taxi, istället hör man "Emmaaa, där är du!! Kom nu så kör jag hem er" Då har man lyckats!



Jersey Shore

2010-05-23, 17:14:34 / Kategori: Allmänt
Det bästa idag är att Mtv har Jersey Shore som Weekend Break. Jag äälskar det programmet dom är så jävla roliga. Dururu ÅNGEST! "We have a situation here"


Gangsta

2010-05-22, 20:08:33 / Kategori: Allmänt
Såhär cool var jag idag när jag drog ner till Knalleland. Dvs äckligt hår = min nya keps








IGNORERA DE FULA MINERNA! Men erkänn min keps e lite söt:) Höll på att svettas ihjäl dock.. så jävla varmt.. jackan fick stanna hemma. Nu drar vi på fest!



Pappis <3

2010-05-22, 18:26:01 / Kategori: Allmänt

Pappa var hos frisören igår, o hade vart trevlig o frågat tjejen vad hon skulle göra i helgen.
"Hon skulle se nåt band som hette Grejen på nåt ställe som hette Ö&T, men jag sa att jag inte kände till det bandet"


Hon skulle gå o se Maskinen spela på X&Y. Inte lätt att vara en pappis som inte hänger meed :)

 

 

 


Man blir ju sugen

2010-05-22, 16:20:15 / Kategori: Allmänt



Den här reklamen har de ju misslyckats totalt med. Sophia säger alltid att hon blir sugen på att festa när hon ser den o jag kan inte annat än hålla med! Alla verkar ju ha så roligt, haha :) Förutom när han står med hunden o är aggressiv, den delen gillar jag inte. Men annars är denna reklamfilmen go! Tur att man ska festa ikväll för nu blev jag riktigt sugen på alkohol när jag såg den.. VARNING ELLER?! ;)

Fulast frilla vinner

2010-05-20, 22:04:39 / Kategori: Allmänt

HAHAHA när jag va inne på google o kika lite så hitta jag några hääärliga gamla hockeyfrillor. Så jäkla snyggt. Men vem var allra snyggast av dessa godingar då??

 


Ginger wannabe blond




HAHA finner inga ooord



Mmmm hottie



Och vi avslutar med denna tuperade skönhet.



Long live the 80's!


Va va VAA?!?!?!

2010-05-20, 21:41:02 / Kategori: Allmänt

Nu blir jag förbannad, den där jävla ISFITTHOCKEYN förstör ju mitt liv!! Torsdagkvällen är ju min bästa kväll!! Va fan!! Förra torsdan satte jag mig tillrätta i soffan o väntade på det jag hade längtat efter i en vecka men vad händer då; jo då kommer det jävla hockey. Höll på att börja gråta. Idag då, då var jag ändå smart o kolla tv.nu (förövrigt bästa sidan på hela worldwideweb) och vad ser jag då; HOCKEY IDAG IGEN!!! Kom igen!?!! Titta ut det är fan MAJ och SOMMAR ute ge fan i hockeyn o dra ut o spela fotboll eller nåt era mesar... Jag fattar ingenting. Snart blir det mord. Måste jag vänta en vecka till på mitt älskade Vampire Diaries???? GAAAH!!



Vem väljer det här..?






Före DET HÄR?!!?


DAMN vilket väder!!

2010-05-20, 17:28:28 / Kategori: Allmänt

Så jävla obehagligt. Har fan åskat o spöregnat o blixtrat i snart två timmar nu. Lämnade cykeln på jobbet o tog bussen hem, vågade ENTE cykla hem i detta vädret. Knappt att bussen kunde köra framåt pga allt regn på väg hem.. rutorna var helt immiga med bara för det var så kvavt o mkt folk.. Happ vet ni vad jag gör nu då, jag dricker ett glas VIN! kände bara fyfan vad jag är sugen på ett glas vin. Och så blev det:) åt värsta goa mackan med som jag gjorde med philadelphia-ost, kalkon, paprika, purjölok och tacosås. FANTASTISKT GOTT! Helt sjukt vad jag gillar tacosås alltså. Kan nog va det bästa jag vet. Jaja gött iaf o sitta inne o mysa i soffan när det regnar så ute.. kollar på ångestmorsorna i Unga Mödrar.. har en konstig hatkärlek till det programmet. Nae, tillbaka till vinet nu! Förlåt som vanligt för att jag är en kass bloggerska, får nog säga upp mig så jag får tid att blogga lite mer. Har ju visat sig att jag är mästare att blogga när jag e ledig eller sjuk. Ja, så får det nog bli. Säger upp mig imorn och säger till chefen att det är dags att satsa nu, jag ska bli storbloggare. VAD TYCKS! ;)



Såhär blöt hade jag nog blivit om jag cyklat hem från jobbet.


Hem till Midgård

2010-05-19, 21:55:59 / Kategori: Allmänt
Hahaha ååååh vad jag älskar det programmet! Önskar det kunde sändas igen på bästa sändningstid :)





Lovely Halmstad

2010-05-16, 20:58:12 / Kategori: Allmänt

Har haft vääärldens bästa helg i Halmstad hos Johanna & Petter! ♥ Party, shopping, mys, förvirrade bilresor med sjukt förvirrade Johanna som vägvisare.. hahha.. Martina med sin my boobs are ok - dans.. Garvat ihjäääl oss! Har inte orkat lägga in bilder än har tuuusen hehe. Såklart. Sjukt roliga bilder från inatt när jag o Phia hade dansuppvisning för Petter o Johanna.. i fredags natt när Martin red på Phias rygg.. jaja ni kommer få se! :)

 

Helgens bästa citat, såklart från blonda Johanna:

"Alltså igår drack jag så mycket, jag drack som en kaktus!!"
"Ehh va? Vadå kaktus vad menar du?" -
alla är frågande

"Jaaa sög åt mig som en kaktus"

"Ehh menar du att du drack som en SVAMP Johanna?!?"

-HAHAHAHAHAH:D




Några bilder som jag blivit taggad på på Facebook:








Älskar min klänning, sååån Emma-klänning! Kommer va favvoklänningen i sommar:)


Träffade mitt livs kärlek idag

2010-05-13, 21:12:17 / Kategori: Allmänt


Först var jag lite rädd men glad..


Jag försökte närma mig...


Till slut fick jag en puss.. MYS ♥


ALLTID..

2010-05-13, 21:00:44 / Kategori: Allmänt

Fattar inte varför det alltid urartar på nåt sätt när jag och mina vänner festar? Gårdagens värsta var ju ändå i en egen klass, jag fick för mig att jag skulle köra ner en vinflaska i halsen på mig själv, vilket slutade med att jag spydde på mig själv, ner i min uringning. Himla häärligt, fräscht! Nu bjöd jag verkligen på mig själv här. Jag är inte alltid äcklig jag lovar. Phia hamnade uppe på Trandared hos Carro o ingen av dem minns hur de kom dit. Phias sjal är borta o Carros jacka är borta. Tina min fick med sig min sjal och hennes sjal är borta. Haha.


Jag hämtade ut min fyllebeställning från Nelly.com från förra helgen, resulterade i ett par typ 20cms kilklacksandaler, ett par jättefina ballerinaskor med nitar, en asfin klänning som tyvärr var för liten så den köper Phia av mig istället, den var jättefin på henne. Alla hade väldigt kul åt mig igår på förfesten när jag snubbla runt i mina styltskor.. Hade ENTE på mig dom ute igår iaf, tur det då hade jag väl dött.



the SHOES, snygga ändå va?? Ska nog behålla dom.






Phia blev superfin i min klänning!


HIHI LångeSara blev sjukt lång med mina skor på sig :D


Oh noo den kom lite väl långt in va..



Det här är så jävla äckligt så jag var tvungen att lägga upp den. Lite spya!



Hetget



Tini-wini och jag


"hur mur du?"

2010-05-13, 14:55:11 / Kategori: Allmänt

Haha. Pratat med Markos nu på facebook chatten i en evighet. Han är så sööööt jag dör. Pratat om att det är helt sjukt att vi fortfarande har kontakt efter så många år, skulle kopiera en så gullig sak han skrev men försvann :( Han skrev iaf typ att han bara vill krama mig och hålla om mig, vi har känt varandra sååå länge och förstår varandra så bra. Att det alltid kommer vara nåt speciellt med mig. "Can't believe it" såklart heeele tiden:) Söto ♥





Små pluttar 05

 

Han pratar om att komma hit i höst o att det verkligen ska bli av nu. Han har ju kusiner i Stockholm och sin bästa kompis Theo i Malmö. Vore verkligen så jäkla kul om han kom o hälsade på. Jag sa att jag nog har gamla bilder på en annan data från när jag var hos honom på Kreta och han vill sååå gärna se dem, men jag fick inte skicka på msn utan han vill se dem med mig när han är här.. Han skulle ju kommit med sin syster för två år sedan, biljetter var bokade o allt men de var tvungna att ställa in pga en viktig affärsresa :( Fan, INGEN kan göra mig så knäsvag som han kan. Ingen kan göra mig så galen som han kan. Har vart med många killar men ingen kan som honom. Då pratar jag inte bara sex utan överhuvudtaget. Han är bäst på allt, han har de bästa kvalitéerna. Jag sa att han var välkommen hit när som helst mitt hem är alltid öppet för honom,  jag fick ju bo hos honom en vecka liksom. Då sa han typ att jag får komma till honom 100 gånger han skulle aldrig kräva något tillbaka. Men det är klart att jag vill ge tillbaka, vafan. Men det är så typiskt honom, bara ge och ge till alla andra, väntar sig aldrig nåt tillbaka. Världens goaste :) Jaja nu ska jag väl typ dö här i soffan, tänk va underbart o haft en grek här jämte o myst.. Alla ggr han har sagt att han skulle flyga hit på sekunden om han kunde o bara krama mig o kyssa mig. Kan det inte bli veeerkligheeet?? Kan inte nån ordna en sån flygmaskin, tack? :)




RockCafé i Rethymnon. Holländska tjejer, Miros i fulaste byxorna ever, Markos, jag o Theo.

 

Längst in i hjärtat så hoppas jag ändå att jag slutar som en grekisk hemmafru i Rethymnon hehehe. Fan va sjukt om det skulle bli så! Tror verkligen inte det men man får ju alltid drömma ;)

 

 

 








I LOVE oplanerat

2010-05-12, 18:16:05 / Kategori: Allmänt
Skulle egentligen ev kanske dragit till Gbg idag men istället blev det oplanerad fest hos LångeSara! Fira att hon fått jobb på Forex, köpt nån sommarstuga eller hus, jag fattade inte riktigt. Blivit utlovad shotkalas iaf och jag har en baginbox! Hähähähähä....








Jag just nu. Upptäckt att det finns webcam på datan, haha KUL!

Mohahah

2010-05-11, 22:50:46 / Kategori: Allmänt



Mer än såhär orkar ja ente idag. Såg att Sabi who else hade kommenterat att jag borde filma i min väska som Kenza? QUE? Jag kan berätta att jag har inget av intresse i min väska, bara en gammal trasig H&M påse som fungerar som sminkväska, gamla busskort o plåbok. Tamponger kan finnas också. Och eventuellt gamla tågbiljetter. Och ett och annat gammalt lypsyl.

Nytt mode?

2010-05-09, 18:43:04 / Kategori: Allmänt




Hittade denna bilden på nattstad, vimmelbild från Berså i Gbg. Vad jag såg från de andra bilderna den kvällen så var det då inga andra som var nakna, så inget porn-tema eller så...
Aniingen för mkt om man frågar mig.. hade inte kunnat koncentrera mig på my zexy dance om hon DJn stod så o flasha tuttarna.. Undra hur många killar som kom fram o önska låtar den kvällen??

 


Bildregn från fredagen

2010-05-09, 18:15:08 / Kategori: Allmänt











Så söta!!

2010-05-07, 20:07:40 / Kategori: Allmänt

Reklam för Libero.. världens sötaste ungar.. Sabina du kommer sitta "naaaww" ;)

 


Bästa Sommaren..

2010-05-07, 15:05:23 / Kategori: Allmänt

...är helt klart SOMMAREN 2005!!! My gooood va kul vi hade då, va snygga vi vaaar (haha, ellerrr??), och vad vi festade hela sommaren. Varberg med Jossan, Emmelie och Sarah. Kreta med bästaste Markos. ♥ Och massa massa fest här hemma i Borås med alla mina andra brudar såklart. Sommaren 2005, sommaren då jag tog studenten. Sommaren då jag var heeelt ledig från jobb på flera år. HELT UNDERBART!!

 

Mina favvolåtar från bästa sommaren, oh DAMN vad man har dansat till dom!

 


DAAALEEE, alla som känner mig vet hur mkt jag älskar den låten.
Tänker på Kreta när jag hörde den första gången, Markos o Miros sitter fram i bilen o dansar o sjunger med,
älskade den från första sekund!!







Gasoliiiina, midsommar i Varberg! Dans på Campino hahah! FEST ELLE BJUDEN ELLE?!

 


Våren o sommarens stora plåga haha! LOVE IT!! En av världens snyggaste tjejer!

ont i magen

2010-05-07, 13:17:15 / Kategori: Allmänt

Hallå jag har så jäkla ont i magen idag. Vet inte varför. Är ledig o har planerat att städa men just nu orkar jag inte röra mig ur min koma i soffan.. får ta städet imorn annars.. Ikväll blir det planerad oplanerad utgång med Sabina o eventuellt om nån mer vill hänga med.

Jag, Sara o Elin var på "tjejkväll" igår på Simonsland här i stan. Min systers klass som hade hjälpt till o fixat. Var föreläsning med en stilcoach, modevisning, dansshow och lite sång. Var olika affärer som hade montrar som man fick gå runt o mingla vid, tyvärr fick vi ingen tipspromenadlapp (det var tipspromenad där). Vi åt massa snittar istället och drack massa vin. Man fick med sig glaset man drack i (fint vinglas från ittala) så vi snodde med oss flera glas hähäh. Det var lotteri o så fick man massa priser, typ 15 priser hade dem. Mamma, mormor och mormors kompis Anita vann. Och ente jag. så jäkla typiskt. Var skiiitmkt folk där verkligen så har DOM sån tur att vinna, hårprodukter o grejer va fan ska dom med det till. Avundsjuk som fan. men men vi fick iaf våra efterlängtade goodiebags :) Var en jättefin sjal i från märket Karin Andersson och jordgubbs iskubs-form. Sen var det massa erbjudanden o rabatter med som jag inte orkat läsa än. Rabatt på Details såg jag iaf den affären älskar jag. Nice.



Sara & Elin med vin o snittar


Elins väska var full med vinglas *buus* :)


Dansshow på G!


Modevisning..


Bollywood-dans.. inte bästa kortet kanske :P


Sara hoppas på vinst med sin lott:D


Jävla Hyresgästföreningen!!

2010-05-03, 21:47:15 / Kategori: Allmänt

HÅÅÅH! Förlåt att jag inte bloggat på typ en vecka men det är ju ändå aldrig nån som kommenterar så man tröttnat ju minst sagt lite... Har inte hunnit/orkat/velat. MEN MEN! Idag mina vänner har blivit utsatt för den värsta sortens försäljare. Här satt vi i godan ro o skulle preciiis äta min goda korvstroganoff som jag lagat, då plingar det på dörren. *PLIIING!* Inte lite försiktigt eller så, nejnej här snackar vi värsta tokplingandet nånsin.. Jag närmar mig dörren, Sophia stänger av gammal vana av ljudet på tvn.. Kikar ut, ser en främmande man med en portfölj o papper. Oh nooo Radiotjänst!?!?!? Självklart tror man det. Jag blir helt kallsvettig, munnen blir helt torr. Vad ska jag säga? Hur ska jag ljuga? Denna jääävla Radiotjänst som alltid ska jaga en. Öppnar dörren, hallå..?? JAMEN HALLÅÅÅÅ, jag kommer från HYRESGÄSTFÖRENINGEN!! Näää va faaan... skit, jag som preeecis ska äta o snart börjar topmodel. Världens mest urringade klänning hade jag på mig med o brösten höll la fan på att trilla ut. HAPP, här frågar man inte ens om jag har tid utan han börjar la babbla på såklart. Han stod nog iaf i minst 5 min o babblade på utan att jag fick en syl i vädret, började fnissa o fick hålla mig från at asgarva flera gånger, jag kunde verkligen inte säga NÅNTING pga ordbajsandet. Till slut ropa Phia att vi kunde ta en lapp bara för vi höll på att äta. TACK! Men han gav la sig inte utan skulle sälja på oss den jävla hyresgästföreningen. NEJ NO! Vi har fan vart med där helt onödigt. Hjälper till vid ex tvist i tvättstugan yeah right då kan jag la fan hämnas istället om nån skulle bråka med mig. Han gav sig inte fast vi sa att vi var upptagna utan tjatade o tjatade, men till sluuuuuuut så fick jag en lapp o stängde dörren snabbt som attan. Han ville komma tillbaka senare o prata men nej no. Aldrig mer får du komma hit gubbe!





Fixing some fish and chips @ Snack fredag natt gööött e de
(Icabanken såklart)