HAHAHA jag dör

2009-10-31, 10:03:07 / Kategori: Allmänt

Fyfan slå till mig jag har såna minnesluckor från igår. Phia hade "avskedsfest" väldigt oplanerat från sitt jobb. Slutade med att jag, Phia o hennes storebror Mange drog till Harrys, där betalade vi INTE mkt själva. Det började med att Mange sa till oss att bjuda på första rundan o slängde till oss fem sex tusenlappar. Det blev en drink o tre shottar var. Var man inte full innan så blev man det. Såhär fortsatte kvällen också. Drink shot drink shot. Minnesluckor. Hur kom phia hem? Jag och Mange åkte till Geisha (strippklubb) där dom INTE SERVERADE SPRIT! vi fick dricka folköl! HAHA! Jag tog kort på en strippa som var på stången, hon blev vansinnig o kallade på vakten. Ojoj drama så jag tog bort bilden. Vi åkte hem. Jag stannade på Jennys o köpte hamburgare fast det var stängt. Fick numret till han som jobbar där, HAHA. Såhär lyder vår sms:konversation, jag kan ju aldrig mer visa mig där.

Jag: Kom hit då:) Jag ser sur ut men jag är glad:) (skickat med en bild, min presbild på facebook, fråga mig inte varför.)

Han: Har du ingen nakenbild:)

Jag: Nej verkligen inte! Jag ser bättre ut naken i verkligheten är på bild Usch (VA, haha!)

Han: hehe:) ska se om jag får hjälp med att komma dit (jag hade tydligen föreslagit tidigare att han skulle med mig hem)
Jag: Okej

Han: fick ingen skjuts:(

Jag: Okej synd.. Ha ett bra liv då för vi lär ju aldrig mer ses...

Han: (inget svar)

ÄR JAG PINSAM ELLER ÄR JAG PINSAM?! "Vi lär aldrig mer ses, nee jag är ju liksom inte bara där typ varje helg? Åååååh hahahahha....

Sen kan vi ju prata om vad jag gjorde när jag kom hem.. men det ska vi inte! ÅNGEST!


En gång var jag brun.


En fågel har landat på mitt huvud.

2009-10-30, 15:49:19 / Kategori: Allmänt

0-67df4620fd4c3b93a0e4373ff1e7b29a.png

En fågel har landat på mitt huvud. Jag o Sanna är på Blomsterlandet, fåglarna är påflugna här inne..


Kolla vad jag o Phia fått av pappa

2009-10-29, 21:23:58 / Kategori: Allmänt

5edbfc0f21c00b52c5aa06ffba7a8962.png

Kolla vad jag o Phia fått av pappas fru, varsin chokladkalende! Yeeeey :)


Bröst

2009-10-28, 20:05:56 / Kategori: Allmänt



Ja vad ska man säga.. Jag var ju Dolly Parton i lördags när vi hade kändisfest ;)

Mina fantastiska skoooor från Nelly måste jag skicka tillbaka :( Sååå sjukt höga gick bara inte.

Ledsen att jag inte bloggat på ett tag, men jag sitter aldrig vid datan längre. Får köpa en egen.

Kul att se att såpass många e inne o kikar om jag har uppdaterat ändå.. den som väntar på nåt gott..

Nu är det Bonde söker Fru, sen Greys!


My favourite

2009-10-22, 20:53:04 / Kategori: Allmänt



Bobbys mamma. Hahahahah. Hon är ju underhållning på höööög nivå!
"Är du oskyyyld?! Bobby min lelle leeelle sön, han är så fiin min sön, sy snöööggg min lelle Bobby!"

Mammas Pojkar, kl 20 på TV4 torsdagar.


På väg hem till mig

2009-10-21, 11:41:00 / Kategori: Allmänt


Nelly Shoes, 249kr.

Har även klickat hem 3 klänningar men orkar inte lägga upp bild..


Titta vad jag fått låna av Phias m

2009-10-20, 19:15:38 / Kategori: Allmänt

212626b269d1da70abdd4847f3d95ff7.png

Titta vad jag fått låna av Phias mamma! Blir jättebra till på lördag då jag ska på "kändisfest".. Peruken är beställt nu fattas bara resten av outfiten.. ;)


Kärlek

2009-10-17, 14:56:56 / Kategori: Allmänt

Min ena lillebror som går i åttan har skaffat sin första flickvän, dom har väl vart ihop en vecka eller två. Nu heter han på msn: ÄLSKAR DIG JOHANNA <3<3<3<3<3<3 Love you love you<3<3<3<3<3<3

Vet inte riktigt vad jag ska säga, haha. Men det är väl kul att nån i familjen hittat kärleken! ;)


Idag är jag väldigt bakis kan jag meddela, hade helst velat ligga hemma under filten i soffan heeele dan men det gick ju inte nehenej. Vart nere i knalle o handlat lite på systemet till Phia, o pyttelite till mig.. Har ju fortfarande kvar taxfree-sprit som jag ska dricka. Letat efter festliga skor typ ankelboots i varje skoaffär i knalleland, att det ska va så jävla svårt att hitta? Ska nog in på Nelly.com eller nåt o kika lite..

Sen ska vi till lilla My ikväll o fira henne i Ulricehamn, där ska vi också sova över det va la gött.
Tillbaka till soffan!

PS. Gissa vart jag sov inatt??? Hihihi...


Det är det här blonda skabbet vi ska fira ikväll.. haha.. skoja.
Love you MYS! <3


Festa eller inte festa?

2009-10-16, 18:53:23 / Kategori: Allmänt
Oh my.. jag har ju velat ha en oplanerad utgång ikväll heeela veckan, men nu är jag lite småförkyld o väsig o vet inte riktigt bara för att några vill komma hit o festa med mig.. haha.. stackars Sonjis, alltid dissar jag henne.. MEN JAG VIIIILL! Men ändå inte.. fan.. vet inte..



SÅHÄR borta kommer jag bli ikväll om jag drar ut, trust me!
Vill ju va fit for fight imorn när vi ska fira lilla My i U-hamn..

En som är glad över snön.. Jag för

2009-10-16, 13:14:09 / Kategori: Allmänt

0-5ec3573fbc957317329b6e7223ebacc0.png

En som är glad över snön.. Jag förbannar snön o vill inte gå ut men lilla Siri är överlycklig. Saknar den lilla skitungen..


Höstmys.

2009-10-15, 23:25:36 / Kategori: Allmänt

0-3f9c2a57bc3b6bdbf87ea31c508d4822.png

Höstmys.


I love playdoo

2009-10-14, 23:33:01 / Kategori: Allmänt

-7d90853c4323992d2fdc61e78413273.png

I love playdoo


Bästa tv-kvällen..

2009-10-13, 20:09:31 / Kategori: Allmänt

20.00 Ugly Betty
21.00 Desperate Housewifes
21.55 Christine
22.55 Brothers & Sisters

Allt detta i kanal 5 såklart... fantastiskt!!




Nu ska jag på toa!




Fanta Citron.

2009-10-12, 19:47:44 / Kategori: Allmänt

Jag är så glad att den drickan är tillbaka, dricker alltid det när jag är utomlands men den försvann från Sverige för nåt år sen. Men nu är den iaf tillbaka, världens godaste!

Skulle tränat nån dans idag med Madde o Hang, men sen var Madde sjuk o jag har mått illa hela eftermiddan så jag struntade i det. Gick iaf hem från stan till mig så jag fick lite motion. Ingen cykling idag ju! Har ringt rätt mkt på jobbet idag, tråkigt, jobbigt. Ikväll kommer min Phia hem från Norge, kul! inte för att jag har hunnit sakna henne så mkt, Sabina har ju vart här hela helgen o myst med mig. Vi har haft så jäkla roligt verkligen, massa skratt o sex-snack, hahaha. Och drivande på msn!! :D Fan jag har fått blocka 2 msnkontakter nu bara för Sabina har drivit så dom har blivit jobbiga.. :P

 

Håller på o planerar en oplanerad utgång lite på fredag.. hähä.. sugen.. nån som ska med? ;D

På lördag ska vi nog iaf åka till Ulricehamn o fira lille My nämligen som fyllde år igår. Blir nog ev utgång där o sova över isf.. kan bli kul o mys. Nej men nu ska jag laga lite korvstroganoff. Phisen är nog hungrig när hon kommer hem. Pussar o kramar till mina fina läsare, vore ju kul om nån av er alla kommenterade nån gång med?! ;)


Mohaha

2009-10-11, 18:26:09 / Kategori: Allmänt


Hoppas ni ser, blev lite litet. Sabina kom på innan att jag fick mail inatt nämligen på facebook, hahahaha. Vilken jävla idiot. Jag vet lite vem det är skulle va lite taskig bara att låtsas att jag inte visste. Asjobbig kille, fjant verkligen. Men han har ju tydligen fattat grejen, det jag alltid vetat, att jag är drottningen på dansgolvet, var jag än är.. Mohahaha.

JÄVLA FAMEEEEEEE!!

2009-10-11, 17:59:52 / Kategori: Allmänt

FYFAAAAAAAAAAAN vad jag hatar den där trailern för Fame som går på MTV heeeeeeeeeela jävla tiden!! Remember my FUCKING name FAAAMEEE! Kommer aldrig glömma det namnet kan jag säga pga den sönderspelade trailern. Första gången jag såg den så tänkte jag "Ooh, den måste jag see, bra film säkert!!" , men NUUUUUUU hatar jag den skitfilmen! Kommer aldrig se den filmen nu för trailern är så jäkla sönderspelad, skriker neeej varje gång den kommer på MTV.

Jahaapp, idag har jag o Sab haft världens slappedag, göttgött. Började dagen med att äta upp resterna från min subway macka från natten som jag hade sparat i kylen, gött var de. Sen låg vi o kolla tv o skratta lite o sen drog vi till Kvantum o handlade lite nödvändigheter för bakisdagen numer uno. Fyfan va vi har skrattat idag alltså, helt sjukt. Sabina är så jävla rolig o har drivit med massa på min msn, hahahahaha har garvat ihjäl mig. Så fjantiga är vi. Tänkte vi kanske skulle fixa oss o cama lite o driva med lite msnkontakter ikväll som när man va liten men får väl se om vi orkar, hahahaha. Nu är vi iaf för sletna. Den som lever får se.

Igår va vi på sexparty hos min Jossan, det var väl trevligt men vissa tjejer som va där va ju jäkla bitterfittor o pryda så det förstörde lite. Eller rätt mkt faktiskt. Vi drog rätt tidigt till Vimmel, blev nån drink där o sen vidare till Viva, jävla lång kö men jag gick före lite såklart hehe. Stå i kö är inte min grej. Där dansa vi o hade roligt.. Sen drog jag o Sabi o köpte nattmat på Subway o sen hem o däckade.

Angående fylleinlägget inatt så räcker det nog att jag säger att det var just det det var, ett jävla fylleinlägg hehe. Lät ju precis som jag är dökär i denna killen o så är inte fallet!! Var nog bara lite ledsen att han inte svara på mitt sms som jag skickade när krogen stängde, men han skrev direkt på morronen  när han vakna att han hade sovit då han o hans kompisar aldrig drog ut.. jahaja.. Jag som skicka typ 3 "Var är du?" (eller rättare sagt "vVar ei ndiu?!") hahaha sms o sen skrev jag även nåt i stil med att han var så dålig. Jaja. Man skäms ju lite men han är ingen jag skäms för eller så direkt så bryr mig inte så mkt. ´Jag var ändå inte i skick att träffa honom igår när jag sett på bilderna hehe så det var nog tur att han inte var ute.. ;) Han finns kvaaaar..

Nu ska jag mysa vidare i soffan.


Min dam får smaka på snopp..

 


Obsession

2009-10-11, 03:54:01 / Kategori: Allmänt
Baby I'm addicted I'm out of control...

Fan. Den jäveln får mig att känna.. 4 sms konversationer på en dag. Det är alltid han som börjar. O sen helt plötsligt, när jag väl svarar, då svarar inte han. Håh jag blir så trött-. Han har säkert dratt hem med nån annan tjej, o jag har meeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnssssssssssssss!!!!!!!!! FUCK! Men jaja, han hör av sig imorn, jag vet det. Som alltid. Men jag kan nog inte vänta för länge. Mina känslor åker runt på högvarv som i en karusell. Fan vad jag är svaaaaaaaaaaaaaaaag..... I love my baby yepyep I love my boy

Emma ♥ Sabina

2009-10-09, 18:54:13 / Kategori: Allmänt

Hello, nu är min Sabina hos mig o kommer stanna tills på måndag antagligen, så himla mysigt! Slipper jag va ensam hela helgen när Phia är i Norge med, suuuperbra!! Vi ska mysa o äta gott ikväll o kolla Idol, jag hejar på ERIK, NIKLAS och TOVE :) Sabina hejar på Rabiiiiiiiiiih.

 



Hejdå hoooeees!


I love my sofa.

2009-10-08, 16:02:04 / Kategori: Allmänt







Fiiiiiiiiiiiiiiiiiiin va?! :D Men soffbordet ska vi skaffa nytt, det gamla är alldeles för stort som ni ser o passar inte.

I loooove it iallafall, OMG vad jag somnade skönt där igår.. hehe.. nu ska jag gosa ner mig igen! Puss


Kvällsmaten är serverad. Spenatsop

2009-10-06, 19:59:21 / Kategori: Allmänt

-27a260197e9cec00a367e3f4f98f272.png

Kvällsmaten är serverad. Spenatsoppa med ägghalvor, min bästa mat :)


Vad vill du?

2009-10-06, 16:05:08 / Kategori: Allmänt

---Cesar--- säger:
hahahaha
gumman vad gör du till helgen .*?
för nu tycker ja fan me att vi ska ses o ta några öl
faktis tänkt på dig nu i några dar.!
emma ★ säger:
visst att du har
---Cesar--- säger:
vf tror du att jag skrev till dig nu
emma ★ säger:
ska umgås med min syster på fredag, o på lördags ska ja på födelsedagsfest..
---Cesar--- säger:
idag slog mig tanken räjel
emma ★ säger:
så tyvärr ...
---Cesar--- säger: 
söndag då
emma ★ säger:
hehe, vet int
---Cesar--- säger:
vi behöver inte dricka
heheh
neeej du kanske ska vila då.
men nästa helg e du min iaf
så vågainte planera ngt ok.?
emma ★ säger:
hehe.. jag har saker planerat ända fram till 7 nov eller nåt.. helt sjukt!
---Cesar--- säger:
va taskig en dag
aja du vill säkert inte.
emma ★ säger:
känns som vi har haft precis det här snacket innan?
---Cesar--- säger:
hjmm
emma ★ säger:
jag vet inteeee
---Cesar--- säger:
nene


ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHH världens jobbigaste!!
Jag har sagt tuuuusen miljoner gånger att jag inte vill träffa honom, men han fattar ju inte. Ok han ser väl bra ut men iiiiinte min stil, alldeles för kort, och han e kompis med en gammal love till mig.  BARA GE DIG!


Välkommen lilla Nova ♥

2009-10-06, 15:47:17 / Kategori: Allmänt

Idag blev min darling Marika mamma till lilla söta Nova, äntligen!!


Självklart finns det en döskalle på plats på filten, detta kommer bli en riktig liten rockunge.. :D

Grattis grattis graaattiiis till världens bästa Marika o din Ulf! Love ya!




Hemma

2009-10-06, 10:44:11 / Kategori: Allmänt

Hejhoes. Är hemma från jobbet idag, var det även igår då jag spydde 2 ggr natten till igår.. och sen även en gång till igår på dan, så min chef tyckte det var bäst att jag var hemma idag med även fast jag mår bra annars ifall det skulle vart magsjuka. Jahaaapp, det betyder att jag måste ta tag i att städa här hemma idag när jag ändå inte mår dåligt. Behövs veeeeerkligen!! Speciellt om Sabina ska komma hit o mysa med mig i helgen när Sophia är borta, hehehe, annars får Sabo paaaniiiiik hahaha!

 

Ska även passa på att städa ur min garderob idag, gå igenom allt jag inte använder, först ska Sophia få titta på det om det är nåt hon vill ha, sen kommer nog min lil'sis i helgen o tittar vad hon vill ha. Resten skänker jag bort. Så trött på att ha 3 klänningar på varje galge o hundra plagg liggandes på golvet, funkar bara inte, finns såååååå mkt jag inte använder men har väldigt svårt att skiljas från kläder.. ♥ Får se hur det här går!! Är nog bäst att börja med garderoben iaf, sen storstädning. Topmodel Australia är kl 16 innan dess ska jag faan va klar! Så nu blir det på med Spotify o bara kööööra :) Juste, mi amor hjälpte mig att lägga upp en budget igår kväll då jag är så kass på att hålla i mina pengar, jag ska kunna spara 5000:- per månad. Wish me luck! Har lite dåligt med pengar denna månaden pga min soffa som jag har beställt, 11900:-.. Har betalt 3000:- i handpenning redan fattas alltså 9000:-... jag ska fan inte ha nåt på avbetalning utan tar det cash! ;)

Här nedan har ni min skönhet.. kommer om ca 2v.. fast den jag ska ha är i en skitsnygg grå färg!


Näääää nu ska jag sätta igång o ta tag i mitt liv! xoxo


Just make it clap

2009-10-04, 20:16:50 / Kategori: Allmänt

Jaha, då var helgen över.. Busta Rhymes var gryyyyym verkligen, helt sjukt bra!! Tråkigt var dock att någon stal min plånbok ur min väska.. mitt när vi stod i publiken o trängdes.. så typiskt. Bankkort, leg, hemnyckel, cykelnyckel, nyckelkort till hotellrummet, träningskort, solkort osv. Dock bara typ en tjuga i kontanter. Efter det så kunde jag inte riktigt slappna av, blev nykter direkt verkligen. Men konserten va verkligen grym ändå. Så jävla jobbigt o trångt o svettigt bara, folk är ju helt galna o ska trängas o flängas. Idioter!!


Vi stod rätt nära.. ;)

 

Det var sååå nära att vi efterfestade med Busta, träffade en tjej som kände honom o han tog hennes hand från scenen osv o sa nåt. Men det blev aldrig nåt vi var för sega o hann inte in, han hade redan åkt tillbaka till hotellet. MEN när vi kom hem till hotellet vid halvtretiden så satt hela hans crew nere i foajén, han bodde alltså på vårt hotell!! Coolt! Träffade hans assistent i hissen som stod med en pizza, fråga vilket rum han bodde på och assi bara "Nooo nooo, I can't tell you!!" :P Men lite coolt ändå. Och i morse var hela gänget utom Busta nere o åt frukost o hängde, snubben som stod o rappade med Busta på Scenen, Spliff hette han, kände igen oss från igår när vi tog ett kort med honom o Phia, o sa nånting med seeexy när jag gick förbi o hämta mjölk, heehhehe.


Spliff o Sophia

Sen såg vi Mark Levengood på hotellet med vid frukosten, han va själv o TOKSNYGG! oväntat! Skithet kropp o assnygga kläder. Vi kände inte igen han först. Sen när vi kom upp till vårt rum så stod han utanför o pratade med en städerska, hon bara "Du bor i rum 441, inte 414".. Då hade han försökt bryta sig in i vårt hotellrum, hahahaa! Phia sa nåt i stil med "Försöker du bryta dig in i vårt rum??" och han bara "Ooojdå, förlåt..." med sin finlandssvenska, så jäkla gulligt!! Skulle tagit kort på honom men våga inte fråga,hehhe..

 

Nu lagar Sophia mat här o jag kollar Ensam mamma söker, mitt favvoprogram. Ångest över att det är jobb imorn men what to do? Får vinna pengar så jag kan sluta jobba.

 

 


Snart då

2009-10-03, 21:15:48 / Kategori: Allmänt
Jaapp. Då drar vi snart iväg till Otten som ligger 2 min härifrån för att se Busta Rhymeeees!! Det ska bli kul fast känns lite tidigt att han spelar kl 22, ska man va där hela kvällen sen liksom.. gjorde ju åt ca 700 spänn igår på vår oplanerade utekväll så jaaa, pengarna flödar ju inte på mitt konto längre.. igår va iaf jättekul. phia hångla med 2 o jag hångla med 1. fast egentligen så hångla phia med noll för hon minns inte nån av dem :P


en gång är ingen gång 2 = noll........



jag o mi amor en helt vanlig utekväll...

Jag och mi Amor är på hotell. Väl

2009-10-02, 21:53:02 / Kategori: Allmänt

0-1cd8dbb1d367d1a66706f731fddbb64e.png

Jag och mi
Amor är på hotell. Väldigt classy. Det här är min vinflaska. Sängen e skööön. Imorn blir det Busta Rhymes :)


Jag har kört gocart!! Var med jobb

2009-10-01, 22:49:25 / Kategori: Allmänt

61068d67e85864afb1af1fb5feed02fc.png

Jag har kört gocart!! Var med jobbet o körde gocart ikväll, gud va roligt det var.. Tyvärr vann jag inte men jag kom inte sist heller:p


Nu har vi fått clementiner på jobb

2009-10-01, 08:50:19 / Kategori: Allmänt

0-1632e067103dda9c97a1ff6bf9e47b80.png

Nu har vi fått clementiner på jobbet, yeey! Man får bara ta två frukter per dag men jag är lite busig.. ;)