Mohaha

2010-06-23, 22:34:54 / Kategori: Allmänt

Lille Per går sitt första år i lågstadiet och har en ruggigt snygg syster som går i 9:an. En dag skulle Per ta sig en dusch och syrran kom ut ur duschen med handduken omsvept runt sig.
-Syrran. Du kan väl ta av dig handduken.
-Nämen Per! Vad är det du säger. Du har väl sett mig naken förut?
-Snälla Snälla Snälla... Efter mycket tjat
- Okey då.
Syrran tog av sig handduken och visade upp sig i hela sin härlighet. Per såg först mycket nervös ut, men drog efter ett tag en lättnadens suck och sa:
-Pfiuuhhh. Roger i min klass sa till mig att du hade fått kuk i helgen!


Garva ihjäl mig hahahha. Men jag är trött ikväll med så min humor är kass :P


Ojdå.

2010-06-22, 23:33:10 / Kategori: Allmänt
Lockades till Franks där Peters födelsedag firades. Skulle få bli bjuden på en öl. EN. En öl. Jag är ju som jag är och en öl finns det inget som heter, d''för drack jag 4 öl. Mer min stil., Stooora starka öl:) Mmmgiott. Nu är jag hemma, alla bangade o drog hem förutom Peter, hans 17åriga tjej o Phia. Då var jag duktig nog o drog hem faktiskt. MOGET! Vet inte vart dom skulle men men.. hoppas jag slipper efterfest denna tisdagnatten här hemma.. längtar ihjäl mgi till midsommar!! Nu har vi husvagn att sova i igen, yey! Sabina la upp Björn Skifs o Agnes på facebook va tvungen att lägga in här. LOVE IT! Kärlek







Jag älskar förövrigt Victoria o Daniel!! Rojalist javisst!

Ehmm..

2010-06-21, 23:52:42 / Kategori: Allmänt
Nu vet jag inte riktigt vad jag håller på med. Ska tydligen på nån sorts dejt nästa vecka iaf.. Det här kan jag nog ENTE snicksnacka eller slingra mig ur som jag brukar.. Eller mja, jag vet inte. Kanske jag kan ändå, jag är ju mästaren på det. hahahaha. Jaja vi får väl se vad jag känner för. Väs. Godnatt!

Gullebolle

2010-06-21, 23:27:31 / Kategori: Allmänt

Den här videon har ju redan lagts upp typ överallt, men var bara tvungen att lägga upp den jag med. Fy faaan vad gullig!! Bäst är det sista minuten typ när han juckar o håller på, ahhaha.

 


I looove shopping

2010-06-21, 23:10:20 / Kategori: Allmänt

Haft en shopping heldag idag.. Åkte kl 11 o var hemma kl 18 hehehe. Först drog jag, Sophia o lilla Jennifer till Gällstad o Lager157. Där köpte jag en aprikos långklänning typ avslappnad strandklänning, en rosamönstrad tunika/klänning, svarta leggins med spets nertill, mönstrad långärmad klänning som satt som en SMÄCK, sååå smickrande verkligen mina bröst var helt fantastiska i den ahhahaha :) Sen fick jag med mig ett halsband med. Detta kalaset gick på 530 kr typ. Helt ok! Sen vidare till en annan butik där som har utförsäljning med kläder från Svea, Cheap Monday m.m. Där hittade jag en uuunderbar långklänning från Pepe jeans eller nåt märke.. minns inte. Vit med massa färglada blommönster, såååå fin drömklänningen verkligen. lite lång bara så jag får ha den med kilklacksandaler eller så får ja sy upp den lite. Var på Scorett outlett med där det fanns så sjukt mkt fint. Värsta snygga gummistövlarna från Diesel men de var för små i vaden såklart, fuck. Men köpte iaf ett par låga svarta skinn-Converse som kostade 700kr, de hade kostat 1000kr från början så jag var ändå nöjd, velat ha låga Converse så länge o dessa var lite mer speciella än vanliga tyg. Dessutom blir de inte blöta om det regnar:) Sen åkte vi hem till Borås o svängde förbi Haléns där det också var utförsäljning. Fick med mig 2½ bikini (2 kompletta bikinis och 1 underdel) och en jeansjacka. För detta betalade jag 200kr nånting.. SÅ JÄKLA NÖJD MED DAGENS KÖP!! Sorterat mina underkläder med o slängt 2 bh:ar o 10 par trosor typ.. räknat att jag har 30 st spetstrosor från Cubus, gissa om jag älskar deras trosor haha. Så fina färger med:) Phia gjord också massa bra köp idag o impulsshoppade även en stor vit spegel som vi nu har i vardagsrummet:) Har blivit lite ommöblering av vissa grejer med. Städat undan lite o jag har diskat. Gött!!

 

 

Nu ska jag dö i soffan. Jobb imorn oh noooo.. vill också ha semester hela veckan :( Men snart midsommar iaf!



Förra midsommar i Norrköping, sjukt kul. Jag i fina kransen:)




Mi amor ♥


Vad jag gjort sen sist

2010-06-20, 23:08:18 / Kategori: Allmänt


Njöt av revben en dag på jobbet.




Det blev minst sagt lite kladdigt till Sabinas förtjusning som tog kort :P



Rosé-sangria på Babbel, sluuurp som Maria Montazami skulle ha sagt!


Hittat en passande telefon som jag kan ha på jobbet..




Skänkt min allra sista slant till kollekten på bruschans konfa!


Har Emma blivit dement??

2010-06-20, 22:27:47 / Kategori: Allmänt

.. och glömt av att hon har en blogg?? Mjooo jaaa kanske.. fast jag har nog mest inte orkat uppdatera.. :P Har ju haft så hiiimla mkt för mig! Fast när jag tänker efter vad jag har gjort så kommer jag typ inte på nåt. Solat lite efter jobbet, shoppat lite. Jobbat. I fredags var vi på Babbel supermys o åt tapas o drack sangria (fast inte Sophia som var nykter o körde). Sen vidare till Lilla Torget, LOVE IT med deras värmelampor. Öl o drinkar. Sen Franks. Hade väl kunnat åkt hem då egentligen, som vanligt. Men lite cider där med o sen köpte jag o Sabina fish&chips på Snack efter att ha drivit o sprungit runt på stan o blivit jagade av diverse pigs m.m. hahahhaa. Heldag med Sabina i lördags, knalleland med shopping o thaifood o sen grät vi (mest jag) framför kungabröllopet hela eftermiddan o kvällen. Hann med att kolla på New Moon med my GODDDD vad jacob är het där. När hon är med Edward vill man att hon ska va med Edward men sen när hon är med Jacob så vill man hon ska va med honom. Tredje filmen kommer ju bli nervbreaking vem faaeeen ska hon välja? Jacob är ju brun o len o har världens hetaste kropp så jag hade nog valt honom. Han är så jäkla snygg med kort hår med. Fast Edward är ju så mysterious o zäääxyyy o svår. Jaja ENTE nåt lätt beslut för Bella det här! Ser fram emot Eclipse!

 

 



Emmelie, jag o Tinis förra helgen. Love my ladies!

 

 

 

(här skulle det egentligen varit en bild på Taylor Lautner men det funka inte att se bilder på google så SYND)


Why oh whyy..?

2010-06-14, 23:06:38 / Kategori: Allmänt

Detta är ju helt otroligt.. tredje gången jag raderar ditt nummer och det är precis som du känner på dig det..? Igen? Alltiiid samma sak, "oj okänt nr vem kan det vara?"... Jaja jag får väl ha kvar ditt nummer då för tydligen så ska det ju vara där i min telefon. Så typiskt dig att höra av dig nu bara för inte jag hör av mig. Älskar att jag inte har det behovet att jag måste höra av mig längre. Struntar fullständigt i det faktiskt, och det känns så gött :) Saknar den tiden när jag hade dig lindad runt lillfingret o inte tvärtom.. haha.









16 år.. sweet sixteen!


Längtar..

2010-06-14, 22:46:39 / Kategori: Allmänt

Första kvällen, den varma vinden som blåser i håret, fixa sig, äta på en god restaurang, förfest skratt o musik på balkongen.. Tänk första klunken av en kall Mythos.. Fucking längtar IHJÄL mig till Grekland 24/8!





Jag & Sophia @ Club Zeros på Zakynthos 07


Can't help myself

2010-06-12, 20:08:53 / Kategori: Allmänt
Pallar inte sitta hemma ensam en dag till! Idag blir det fest!! Ska försöka o ta det liiite lugnt iaf.. ;) Men vet ju hur det brukar gå. Fisherman-shottar är ju samma som halstabletter fast bättre, eller?? Hörs imorn!




Övertaggad, sleten o graviditetsmage på Ayia Napa

Kul fredagkväll.

2010-06-11, 19:49:11 / Kategori: Allmänt
Har gjort spaghetti o köttfärssås med maaaaassa vitlök (helt chockad att jag orkade ställa mig o laga mat) och mozarella ost på mm :) Dricker icetea och ska kolla Kalle och chokladfabriken nu. Det är rätt okej att umgås med mig själv ändå! Nä ärligt talat är jag jävligt trött på att hänga med mig själv.. inget kul på tv på dagarna när man e hemma o jag har inte vart sugen på några av våra tusentals filmer. Har bara en halstablett kvar o inga strepsils, orkar inte ta mig ut o köpa nåt. Så jag kanske har dött av min fucking hosta imorgon. Nä nu börjar filmen.






Blir inget sånt här för mig ikväll..

Student!!

2010-06-11, 12:10:18 / Kategori: Allmänt

Grattis alla söta som tar studenten idag!! Och alla som har skolavslutning såklart men mest till studenterna :) Var verkligen lyckligaste dagen i mitt liv, fan va glad man var! inget kunde rubba min lycka den dagen!! BÄSTA daaan! Tänk att det är 5 år sedan som jag tog studenten.. Tiden går fort. Saknar min klass och allt roligt vi hade tillsammans.. hade verkligen the time of my life i gymnasiet.. ♥





Min älskade Mysi och jag




Lucky och Marischka!! Love ya!




Lucky, My, jag, Emmelie och Fredrika längst fram:)




Nääe nu ska jag väl sätta på nån film o fortsätta ligga i soffan o hosta ihjäl mig.. inte alls bitter, nejnej!


Ente kul.

2010-06-10, 17:59:04 / Kategori: Allmänt

Jag är sjukling :( Ligger hemma i soffan med feber och hosta.. Hade ju behövt stannat hemma från jobbet igår med egentligen men ville ju så gärna gå på balen på kvällen o då kunde jag ju inte stanna hemma från jobbet ifall nån skulle se mig på kvällen. Så nu satt jag och blev helt genooomblöt på hela ryggen o armarna istället i värsta tokregnet ever. Så synd om de som hade bal, inte kul i det vädret... Klänningarna blev förstörda ju det som hade släp o så.. :( Tyckte synd om klänningarna!


Eftersom jag är sjuk så kan ju heller inte Daniel komma hit som planerat ikväll.. men men hur kul är det när jag ligger o vrålhostar o är helt feberyr. Han blev besviken såklart men skämdes sen o tyckte synd om mig o har skickat massa gullesms. Jag tar de dock inte på särskilt stort allvar. Mkt snack! :P




mitt bästa kort på Jonna från balen. Inte särskilt bra med andra ord.




Här är ett bättre som jag snodde från facebook;) Finaste Jonnis till höger.




Jossan var SÅÅ vacker!! :D Sophia var stolt moster.



Det kom en luffare o satte sig jämte oss på marken ;D


Seg dag

2010-06-08, 21:45:20 / Kategori: Allmänt

Har känt mig sjuklig o eländig hela dagen idag :( Härdat ut ändå då jobbet.. Fick åka med Ulle-gulle hem. Imorn ska jag o Sabina kolla på min lilla Jonnas bal.. Missar ju hennes student på fredag tyvärr när jag jobbar hela dan.. :( Men får kolla balen iaf! Hon lär ju vara bland de vackraste iaf! ska ta massa kort:) Sabina kan vi kolla på stövlar imorn på Skoaktuellt innan vi går till stan? Måste ha gummistövlar i denna regniga eländiga stad.

Haha imorse blev jag förresten uppraggad på bussen haha.. Av Sabinas söta mamma:) Hon blev helt överlycklig o drog med mig hem o packade med mig massa bosniska ostpajer till lunch:) Kul att jag kommer med henne in i lägenheten haha Sabinas pappa måste väl ha undrat.. :) Sabinas sööööta mammaa är bäst! Gulle!

 

 



Min My o jag på vår bal, -05.


My GoDD!! :D

2010-06-07, 21:48:14 / Kategori: Allmänt

Vilket jääävla sms jag fick idag..
"Åh du anar inte hur gärna jag vill lägga korven i ditt korvbröd sötis".


- hahhahahhaahhahahahhhahaha!!!
Fulaste jag hört i mitt liv garanterat. Men OKEJ!


Jävla unge

2010-06-07, 21:01:53 / Kategori: Allmänt







Älskar dessa låtarna! Gråter ihjäl mig :S

Mamamamamamacdonalds!!

2010-06-01, 22:31:05 / Kategori: Allmänt

Sophia läste mina tankar o köpte med Mcdonalds hem till oss ikväll. Yeeeeeeeeey. Och bästa tvdagen med Ugly Betty, Desperate Housewifes och DUBBELAVSNITT av Cougar town. :D Perfect night. Lugnt på jobbet mestadels av kvällen med så kom iväg i tid första tisdagkvällen på typ 1 månad. Stannade till vid Statoil med o pumpade cykeln så det inte blir punka:) Men vad händer i helgen dåååå??? Har fan inga planer konstigt nog. Skulle åkt o hälsat på min goding Marika i Värmland men nu kommer de hit istället o ska till Liseberg så blir väl att träffa henne på torsdag eller fredag.  Nä fan förlåt för kasst blogginlägg! Men inte hänt nåt roligt! Pöss