Hmmm...

2009-05-31, 22:50:20 / Kategori: Allmänt
Jaaaha.. jag vet inte riktigt vad jag ska tycka o tänka.. Ska nog ge det en chans. Konstigaste natten på länge!

You leave me confused
Don't know if I should let you go or wait it out
Oh wish I knew just what to do
I'm so confused


Va va vaaaa?!

2009-05-29, 19:26:11 / Kategori: Allmänt

Hittade denna bilden från X&Y igår. Vad ska detta betyda?!


Det är ju Robin från Idol där i hatten?!

När blev han 18 år!?

Vad är det han har i handen, Corona?! Gott!!

Vad är det för tjej han står jämte?!

Var va JAG när bilden togs?!


Borås har blivit ett lagligt lammkött rikare utan min vetskap.. hmm..


HELG! :)

2009-05-29, 19:11:44 / Kategori: Allmänt
Och solen skiner.. underbart!!

Vart på stan o strosat o fikat med bästaste Helena o Ida, träffade även min goding Joss på Gina. Saknar henne min skrutt. Ikväll blir det lite vindrickande, har köpt en baginbox var till mig o mi amor som vi ska ha i helgen, hähäh. Hoppas det räcker! :D

Fan det värsta är att helgen går så snabbt. Var på Joe Labero igår med familjen, det var helt fantastiskt!!

Jag är så trött på Terror-Tessan o hennes mail, eller vad säger du Sab?! HAHAHA. Allt hon gör är så FEEEEEEEEL..

Har suttit o lyssnat på Staind, Tracy Chapman o No Doubt nu en stund.. massa gamla goa låtar..


Älskade No Doubt när jag va mindre.. ville vara som Gwen Stefani typ hehe.
Hon är fortfarande grymt cool o kör alltid sin egen stil, me like!

Sammanträffande?

2009-05-25, 22:30:33 / Kategori: Allmänt
Idag var jag o min fru på Elfsborg, dom ringde från Ryavallen 18.50 o fråga om vi ville ha biljetter, fick rusa ner men trevligt var det! Tack! På planen springer Denni Avdic, tänker för ungefär hundrade gången hur lik han är dig. Till o med Phia påpekar detta och det är helt sjukt verkligen, såååå lik, gamla känslor som blossar upp, Tänker på gamla tider då vi alltid satt på bussen mittemot varandra och jag lyssnade på Stainds jävla sorgliga låtar och kollade in i dina vackra nästan svarta ögon. Ditt ansikte med dessa otroliga kindben. Hur jag sprang till skolan och bara grät och grät för att det blivit som det blev.. Jag har alltid varit så svag för dig. Sen när jag kommer hem från matchen så har du skrivit på msn, "Hej gumman, det var sjukt längesen, hur är det med dig?". Just idag, vi som inte har hörts på flera månader.. lite obehagligt nästan då jag tänkte på dig för bara någon timma sen. Fan, du är en väs men du är en sån jag inte kan glömma. För vi kommer alltid ha nåt du och jag. Fan ta din tjej.

It's been a while
Since I could say, that I wasn't addicted
And it's been a while
Since I could say I love myself as well
And it's been a while
Since I've gone and fucked things up just like I always do
And it's been a while
But all that shit seems to disappear when I'm with you

And it's been a while
Since I could look at myself straight
And it's been a while
Since I said I'm sorry
And it's been a while
Since I've seen the way the candles lights your face
And it's been a while
But I can still remember just the way you taste



Han såg ju rätt fjantig ut här men jaja, likt är det iaf i verkligheten..

Vårt "nya" kök!

2009-05-25, 21:57:19 / Kategori: Allmänt




FINT VA?! :)
Dom som vart hemma hos oss vet vilken enorm skillnad det är. I love it!

Ge mig en öl.

2009-05-24, 20:23:12 / Kategori: Allmänt
Jaha nu var det söndag och jag har klarat av helgen utan en droppe alkohol. Fantastiskt! Johanna lockade mig igår men jag sa nej no... Igår hos Emmelie så hade Sara med sig en liten lustig slags grill i två våningar som man hade på bordet, så la man själv på vad man ville grilla. Man fick även varsin "spade" som man skulle smälta ost på i första våningar. Lassades upp ett festfat med lövbiff, olika korvar, paprika, lök, färska champinjoner, majskolvar, ost m.m. Huuuur gott som helst verkligen!! Till efterätt grillade vi ananas med glass o nougatsås, o sen frossa vi i grönsaker o chips med dipp. Fasen vad vi åt! Mmmm!! Kollade på Legally Blondes 3, den rekommenderar jag INTE, haha. Skitfilm. Vi trodde ju Reese Witherspoon skulle va med men icke sa nicke. Sen såg vi Patrik 1,5 och den var hur bra som helst! Rekommenderas starkt! Bästa svenska filmen på läääänge...

Jahapp, imorn är det måndag igen. Tråkigt nu när jag har tatuerat mig och inte har nåt att se fram emot längre. Eller jo, snart är det ju semester iofs. Snart o snart... V 27 och 28, längtar! Lönen imorn blir iaf en härlig lön, hähäh :) Nu ska det SPARAS! Dags att se över min ekonomi o sluta va så slösaktig (& LÖSaktig, haha). Sophia ska hjälpa mig hon är den bästa jag känner på att snåla!



Tur att jag själv iaf är BETALD.. hihihi

Idag blir det...

2009-05-24, 11:26:19 / Kategori: Allmänt


Spenatsoppa med ägghalvor... =) Det bästa jag vet!


Skönt att inte vara bakis idag förresten. Ska försöka komma ihåg denna känslan till nästa helg så jag kanske kan hålla mig hemma då med. Nu ska jag ner till Kvantum o handla lite och lämna jobbnycklar som Mi Amor glömt.. Hejdå vi hörs. Och Helena, angående den där frågegrejen du hade där du trodde att jag skulle kopiera o lägga in för att jag var en snattare, jag har verkligen försökt men jag kan inte kopiera o klistra in på bloggen av någon konstig anledning...? Datageniet Emma vetdu.. existerar inte! Mjauuuu...

Grillning o mys ikväll..

2009-05-23, 18:51:30 / Kategori: Allmänt
Denna helgen går i nykterhetens tecken, eftersom onsdagens oplanerade festande urartade rejält. Så ikväll ska vi hem till Ägarinnan och grilla gott och äta nachos, gurka, morötter o dipp :) Me like! Sara skulle visst ha med lite gamla filmer på oss när vi gick i gymnasiet, alltid kul att titta på våra galna upptåg.. "Western-gänget", hähähä.... :)

Jag är lite orolig för jag har fått några plitor på min tatuering på bakre rosen.. blir jätteorolig att de kommer förstöra läkningen men Phia säger att det nog bara har kommit några finnar för att jag smörjer in huden där hela tiden samt går med plastfolie på under tröjan. Så det är inget att oroa sig över säger hon. Hope soooo. Mamma sa också att det kan vara lite jobbigare med läkningen när man tatuerar just med röd färg, innehåller nåt ämne som huden inte gillar och det kan bli lite irriterat. Kan ju bero på det också, men även de gröna rosbladen har blivit lite drabbade... JAJA... ska inte älta..
It's probably nothing :)



Förra lördagen, stackars Carlie hade helt missat att det var schlager och
att det var därför vi hade fest.. :P Jag har mormors gamla klänning på mig,
dragit upp den rejält under bältet o dragit isär urringningen, syns det? :P

Marknad..

2009-05-23, 14:47:07 / Kategori: Allmänt
Nu ska jag in till marknaden med Johanna en sväng.. egentligen förstår jag inte varför, samma skit varje år och man kollar inte i ett enda stånd. Bara går in på Gina o de vanliga affärerna:P Kul att se lite indianer som spelar fin musik iaf, kanske köpa lite brända mandlar. Det blir nog trevligt, i vilket fall som helst är det ju skönt att komma ut lite. :)

Var på bio igår, Änglar o Demoner. Jättebra! :)



Jag prinsessa, Sophia Pippi Långstrump o Johanna trollet dan innan Halloween.

I think I got it, oooh I think I got it!

2009-05-21, 20:20:46 / Kategori: Allmänt






Äntligen har jag min kvinna på armen som jag längtat efter sååååå! Efter 3 timmars lidande, men det var det värt.
I'M SOOOO HAAAAPPYYYYY!

Igår kom världens bästaste väsigaste, mannen med stort E från Gbg med rasta-kompisar. Så oplanerat o oväntat men fantastiskt roligt! Kändes som vi var 16 år igen när vi hängde i parken o drack öl o vin direkt ur tetran :P Sen blev det en sväng till Trägårn o före det ett stopp på Tonic, hrmmmm. Men en fantastisk rolig kväll! Vi alla var hemma hos oss vid 04.30 imorse, mindre kul för mi amor som skulle jobba kl 10.. Blev nån puss o lite kramar igår men inget mer. Vackra ord som vanligt, men jag tror faktiskt jag har kommit över honom.. Feels good! Blev erbjuden att följa med E nr 1 och E nr 2 till Barcelona i sommar och jobba. E tycker Borås är för litet för mig, måste ut i världen o visa dem min fantastiska personlighet! :) Well well, tror jag skulle passa sådär in i Barca med ett gäng rastafaris som röker gräs dygnet runt.

Jag stannar nog kvar ett tag till i mitt kära Borås.. Men visst vore det kul att komma bort.. DRÖMMER... :)

Ändrade planer..

2009-05-19, 16:51:21 / Kategori: Allmänt
Har ställt in våran Roskilde-resa i sommar, känns inte riktigt som att det är min grej det här med festival, hade redan lite panikkänslor över ev dåligt väder och att bli av med grejer, o att inte kunna duscha! Haaarregud.

Istället tar jag o Phia en sista minuten resa, det blir alltså två utlandsresor i sommar! I love it.

Eventuellt tar vi en flygstol till Kreta, bor hos Linn som jobbar som showartist på Sun Wing till i höst. Hon bor antagligen på andra änden av ön än dit jag egentligen vill åka, Rethymnon o underbara M. Men drar vi till Kreta så ska vi defintivt hälsa på honom också! Helt sjukt att det var FYRA år sen i somras vi sågs sist. Can't believe it.



Rethymnons gamla stad by night..



Jag o Markos, utsikt från hans terass, Kreta 05.



Flygplatsen i Heraklion.

Virus

2009-05-18, 18:37:05 / Kategori: Allmänt
Sen i lördags har jag haft så fruktansvärt ont i gommen och i svalget liksom, har knappt kunnat svälja o det har bara blivit värre. Så idag var det dags att knata iväg till vårdcentralen efter påtryckningar från Anna på jobbet. Trodde kanske jag hade fått någon allergisk reaktion eller nåt för det var inte vanligt dumt halsont utan jättekonstigt ont, visade sig att jag har ett virus i svalget som hette nåt på E-nånting.. Det är vanligt förekommande bland folk som arbetar med att sitta i telefon och prata hela dagarna samt folk som röker. Hmmm, känner jag mig liiite träffad eller? JA.

Så nu har jag fått en liten halsmedicin o ska äta värktabletter mot det onda. Ska även va bra att gurgla med ramlösa 2-3 ggr om dan. Hmm.. och SLUTA RÖKA sa doktorn. Jag feströker ju (nästan) bara men blir det ett paket om kvällen, ibland mer så kan det va skadligt nog. Men det går nog inte va..

Doktorn var förövrigt en yngre man som såg rätt bra ut, lite nervös o fumlig som George O'Malley i Greys Anatomy haha. Han va helt ny och fattade ingenting av datasystemen o var jättenervös.

Helgen var mer galen än lugn kan man säga, blev att fira Johanna som blev certifierad massös i fredags, så hon tog studenten hemma hos oss. Firade med en bag-in-box, familjepizza o absintshottar. (Johannas fel det sista) Klädde ut oss i alla maskeradkläder o peruker som vi äger o spelade in tre st härliga musikvideos.. Kom på att vi skulle till krogen när klockan var 01.20 men kom bara ner till gatan där vi däckade i slänten o låg o sjöng Ted Gärdestad o Ebba Grön på diverse stackars bilar.

I lördags träffade vi mammas nya kille, det var mkt bättre än förväntat då bilden mamma hade visat mig inte alls stämde överens med verkligheten. inte min stil med långt hår o mc-väst men bruna ögon o smilegropar gillar vi, han var nog riktigt snygg som yngre! Schlager på kvällen o sen utgång på Harrys, bästa Tina var med o det var superkul.



80-tals tema, musikvideo till "Shut up and sleep with me"...

I want sneakers.

2009-05-14, 19:52:35 / Kategori: Allmänt
     

Jag är ute efter ett par vita sneakers, helst vill jag inte ha helt vanliga vita utan lite speciella.. Älskar de från Ed Hardy som tyvärr kostar närmare 1200kr... Andra paret är från Björn Borg och väldigt söta men vill jag ha rosa detaljer på mina skor? Känns inte som min färg. Det tredje paret är ett par mjölkvita från Converse, älskar modellen. Och sista är då det vanliga paret från Converse som ALLA har, känns lite tråkigt va? Men funkar alltid! Don't know what to do.. Var iaf inne o hittade dessa på www.zoovillage.se , massa snyggt där, love it. Tyvärr fanns typ inte nåt av dessa paren i min storlek. Ska surfa in på www.stayhard.se o kika lite nu med.. Nätshopping är det enda som funkar för mig nu då jag inte har några pengar för tillfället... :P

Annars så längtar jag fortfarande till nästa fredag, tatuering!! 

Ciao

McFlurry Marängswiss

2009-05-12, 18:43:29 / Kategori: Allmänt
Har ni inte smakat den så GÖÖÖR det! Fantastiskt god..
"Dä ä som jooordgubbar som plömsar ner i mjölk..fyfaaaeeen va gött" HAHA.

Köpte en tröja på Gina idag när jag spatserade med Cheshmmishan på staden, en sån randig som alla har, men jaja!
Fin var den iaf, och finare kommer den blir tillsammans med mitt nya gudomliga halsband med en buddhafigur o peace tecken o massa ANDRA berlocker från Cubus!! =) Yeeeeey!!

Nu ska jag iväg o träna.
Hejhoe

Utmattad..

2009-05-11, 16:57:51 / Kategori: Allmänt
Blir aldrig pigg känns det som.. kompade iaf en timma idag på jobbet o skippar faktiskt träningen, är helt slut.. Får kämpa på extra hårt imorn på Combaten istället, Johanna ska nog också med, yeeey! :)

Helgen var iaf superbra. Big Comedy i fredags var riktigt bra, efteråt tog vi en drink på Torget men jag var så trött efter den tidiga morgonträningen så jag drog hem vid halvtolv.  I lördags hade Sara o Robert inflyttningsfest i sin åttonde lägenhet, hoppas dom stannar där nu för shiet vad fint dom hade det. Badrummet var helt fantastiskt, o sovrummet, o alla rum! Tittar mig omkring i våran lägenhet o känner just nu bara.. ångest.. måste ta tag i denna röran! Fuck. Min fina vän Helena den stolta (??) spenaten var också med förutom det vanliga gänget, jättekul! Sen blev alla väldigt fulla tror jag o vi skildes åt. Jag dådde lite måligt i taxin o att vi drog in på Lilla Kroooken gjorde ju inte illamåendet bättre. Så vi drog till Harrys o dansa lite.. drack lite.. helt plötsligt var klockan två o jag träffade en välbekant.. piercing... som var mindre välbekant.. hahaha.. men trevligt! :)

Nu ska jag däcka i soffan med Mi Amor. Ikväll blir det nog lax i någon form till mat :)
Bjuder på lite bilder på nära och kära...



Mi Amor o jag.. härlig valk på ryggen:P

           
Phia, Sabina, Helena, jag      Liten Helena              Emmelie, jag, Helena

Ääääääntligen....!

2009-05-07, 20:25:09 / Kategori: Allmänt

Nu är det bokat, ska tatuera mig nästnästa fredag, 22 maj!! =) =) =)
Det värsta är ju att jag kommer ha panik ändå fram tills dess o gå o längta o längta o läääängta.. Mina nära o kära lär ju få höra om detta dag ut och dag in, hahaha. Eller naee, jag är väl inte den som ältar?! Hahahaha.

Ensam hemma nu, mi amor är på nåt jobbgrejs.. Vi åt kvällsmat innan på trappan till högskolan, köpte varsin sallad på City o tänkte att det såg härligt ut att sitta där i solen, men NO det var ju typ storm o mindre härligt, men åt gjorde vi iaf! Kom på nu att jag har en MER med krusbärssmak i min stövel och Hallon Sorbét glass i frysen. Mjaaauuu!

Imorn blir det Big Comedy för hela slanten, har aldrig vart på nåt liknande så det ska bli kul. Börjar med lite afterwork på Brassan, sen blir det förmodligen en sväng till Vimmel eller Torget efteråt! TREVLIGT i goda jobbarkompisars lag.. :) Så glad att jag har världens bästa jobbarkompisar!!



GUESS WHERE I'M GOING?!?! Roskilde v.27, Lil Wayne min favorit och Kayne West, bland andra!

Looooooooooveeeeeeeelyyyyyyyyyy!


Jobbfest

2009-05-05, 18:37:17 / Kategori: Allmänt
Här kommer lite bilder från jobbfesten vi hade.. så segt att ladda upp bilder så jag fyller på mer senare..
Idag var det jobb jobb och segare än vanligt, yscha.. me dont like. Liten genomgång på stan, köpte de bruna gladiatorsandalerna som jag beställt på H&M i affären istället, så slapp jag vänta till juni. BRA! Sen blev det fika med Chmishan som jag ska iväg o träna bort nu!



jag  
Jag utanför Sabina    Johanna o Sanna          Jag, Hang o Madde

Seg dag..

2009-05-04, 18:24:48 / Kategori: Allmänt


Fyfasen vad jag hatar måndagar.. Gick upp 10 min innan jag verkligen måste måste måste cykla till jobbet, blev lite stress minsann. Helgen o hela Valborg har vart fantastiskt, först var jag ju med familjen i Falkenberg tors-lör, kändes nästan som vi var utomlands för att det var så skönt o fint väder. Vin o picknick på klipporna, glass, sol och avslutades med en superfin middag på Beach grill & bar, precis vid stranden. Nyfångad fisk o frozen margaritas ;)

Sen i lördags tog vi vägen förbi Varberg, jag sprang en snabbis till systemet där jag hittade Kopparbergs Dry Lime cider, världens godaste som dom av nån anledning slutat med i Borås?! Tilläggas bör ju också att jag hittade min absoluta favoritglass genom tiderna, Siaglass Apelsinchoklad i frysdisken på ICA i Skrea. Den har inte funnits i Borås på kanske TVÅ år.. har en mani att jag alltid måste kolla glass-frysdisken i varje matvaruaffär jag besöker, har inte funnits nååågonstans förrän nu i Skrea. Detta kanske är ett tecken på att jag borde byta landskap o flytta till Halland?

Tobbe och hans vän Oscar kom iaf i lördags o festade med oss, detta blev mkt lyckat, länge sen vi var hemma hos oss o förfestade nu!! Massa shlager, dans o dricka såklart! MAAOM!

Denna veckan ser jag fram emot:
Mån - Box med Madde
Tis - Body Combat med Madde, bra tv på kvällen.. :)
Ons - Ingenting. Att jag börjar jobba en timma senare än vanligt kanske.
Tors - Sovmorgon till 12 :) Avbokade min tandläkartid för jag inte ville missa min sovmorgon :P
Fre - Body Combat kl 06 på morgonen (!!!), Big comedy på Åhaga med lovely arbetskamrater!
Lör - Inflyttningsfest hos Lucky o Robert, deras åttonde inflyttningsfest.
Sön - Vila, sova, slöa, you name it!

Nej nu ska jag dra till Svensons!