Lugg?

2010-03-31, 21:58:33 / Kategori: Allmänt

Funderar lite på om jag kanske ska skaffa lugg igen? Kommer ju ångra mig DIREKT.. Njee får nog behålla mitt hår som det är:) Men här kommer lite luggbilder...







Hotness..

2010-03-29, 19:52:17 / Kategori: Allmänt


VAMPIRE DIARIES ♥

Wanted, dead or alive..

2010-03-29, 19:12:27 / Kategori: Allmänt



♥ ♥ ♥



♥ ♥ ♥




Älskar Bon Jovis gamla låtar!!


Åhå min Tino..

2010-03-29, 19:01:21 / Kategori: Allmänt

Min bästa bästa Tina!! Räddar min lite halvdeppiga kväll med att bara vara Tina :) hon har spontant tagit hål i öronen idag (typ 15 år efter alla andra ja) och är väldigt orolig att nåt ska gå snett.. "tänk om håret fastnar i dom i duschen?" , "får jag snurra på dom?" blabla.. Jag som är väldigt erfaren öronhåltagare (haha) "JAJA, du måste snurra på dom annars kan det ju bli var o äckligt!" . Men NEJ det skulle man inte stod det nu. Konstigt tycker jag. Kan väl bara va bra att snurra lite på dom.. Hmmm.. kul iaf att hon äntligen fått hål i öronen.. men nu kan jag inte retas för dina CLIPS!! :P



Fina Tina! Looks like an angel.. (MEEEN?!) hahah..



Lilla vännen.. ♥

2010-03-28, 19:39:47 / Kategori: Allmänt

Min lilla vän är ledsen, då blir jag ledsen. :( Hoppas allt löser sig, det här var inte vad du behövde just nu.


Bränna pengar på sprrriiiit

2010-03-28, 15:53:24 / Kategori: Allmänt

- Det är verkligen min grej!!

Gick ju åt typ 1500:- sammanlagt i fredags på vår oplanerade utgång, fan då. Men jävlar va kul vi hade. Först Grekiska Tavernan med Sara o Sabina, sen drinks på Vimmel där man träffade en överförfriskad Karl, sen vidare till Franks där heeeela jävla Icabanken dök upp senare. Så sjuuuukt kul kväll!! Sabina var en hot piece of ass i sina läderleggins, fan det stället kryllar ju av killar och endast killar. Fantastiskt!

 





Igår var det förfest hemma hos oss med lite folkens, sen vidare till Franks för mig Sab och Tina, sen Viva där det va sån jäffla kö så vi drog till Harrys istället där vi smet före kön. Träffade Martina o Johanna o sen kom sega Carol vid 01 typ o mötte upp för lite dans. En negerjoe blev kär i mig och jag försökte slänga ut en tjej som spydde på toan men hittade ingen vakt. jag ska ju alltid va så jävla redig ;) Vidare ner till stan och köpte mackor för nästan 200 spänn på Subway hahaha (lika bra att köpa 2 menyer var så har man mat hela dan idag med, slipper man röra sig på hela daaaan så bra hehe) sen körde Johanna hem oss överförfriskade flickor. jag o Phia skulle sova i soffan o bäddade så myyysigt, kolla Lilla Sjöjungfrun skulle vi med men båda somnade såklart. Jag får aaaaldrig se Ariel bli kvinna! Snackade massa med Musse (ett gammalt ragg eller hur man ska beskriva honom) på fb-chatten och han vill ses nästa helg. Ja varför inte man vet ju var man har honom iaf! Gillar honom verkligen som kompis och inget mer. Men han är bra att ha liksom ;) Gick ju bra med min Redbull-Jäger kväll igår. Skulle ju dricka det som är det godaste jag vet hela kvällen hemma på förfesten så jag skulle slippa köpa dyra drinkar ute. men tror ni mitt behov stillades då? Nää. Köpte väl likfaaan drinkar ute ändå. INGEN KARAKTÄR! känns som det är kväll redan idag ju. Har legat med täcken o kuddar i soffan sen kl 13. Nu är kl snart 16. Snart är kl 19. Då är det Gossip Girl ♥ Sen är det ju fan snart sovdags. Kan lika gärna gå o lägga mig nu känns det som.





 

 




Haha mi amor

2010-03-27, 18:46:20 / Kategori: Allmänt

Hahahaha ett litet roligt blogginlägg från Phia från våran gamla fylleblogg:

 

 

"NU nunuuuuu ja vi fullaIGEN!  vi skulle gått till harrys, men ja blev så full att alla stanna kvar hemma hos oss... O no!!  Ja, emmelie, morten, rasmus och martin.. tre hääärlifga danska killar som bjuder oss på för mkt alkoholish!! Ebb a!!! ja saknar dig, ja tror att min kropp förnekar det, mme nså e d. När vi kolar på tv så gråter jag till allt, och sen går ja och kissar heeela tiden. sen släpper ja till lite lättare! >;) ja blir du mi amor!!!

nu vet ja inte va ja sriva, så ja säger hej hej pusshej ha det bra pudsdhej!!! från Phia
Ps Studio 54"



- härligt att det är så hon beskriver mig, gråter till allt, kissar hela tiden o släpper till lätt. Hahaha.

Nu ska vi festa med häärligt folk!


Mmgott.

2010-03-25, 18:48:39 / Kategori: Allmänt

Nu ska jag göra våfflisar!! Med hallonsylt och kanske lite lite grädde! :)
Vart en både bra o dålig dag idag på jobbet, bra och trevlig på ett sätt då Anna fyllde år o vi fick tårta av cheferna o det var fint väder, dålig om man tänker ur jobbsynpunkt då jag har presterat kasst. Men AJA KYZZ!



Längtar till imorn för då är det fredag, ska klippa mig o färga håret o sen till Grekiska Tavernan på kvällen med Sabina o Sara, mysmys.
Längtar till på lördag för då är det lördag, ska gå på stan med Sabina o kolla tatueringar åt henne (inte mig, ELLER?!!) o kanske shoppa lite. På kvällen ska vi festa och vi har bestämt att man får dricka vaad man vill. Alltså köpa vad man vill på systemet. Annars snålar man ju jämt o köper vin o cider, men nu ska jag faan köpa det godaste jag vet och det är Jäger Redbull. En flaska jäger alltså som kostar dyrt och massa redbull till det. Blir en dyr kväll men det är det fasen värt. Drömmen att bli full på redbull jäger ju! Hehehehe.



 

Just det, råkade shoppa idag med. Fan då. Deo o balsam var ju nödvändighet då det är slut och har varit slut sista veckan. Tuggummin var också nödvändigt. En klänning och ett linne och ett par strumpbyxor med hjärtan allt från Lindex var kanske inte nödvändigt. Men trevligt. Jag behöver ju lite mer färgglada kläder kan skylla på det ;) Och jag hade fått brev från H&M när jag kom hem som innehållar 500 kr i bonuscheckar!! FATTA LYCKAN!! Mer än jag får tillbaka i skatt ju. Jävla skitskatteverket. Men jag älskar H&M.


Heldi Yufra Kefi

2010-03-24, 21:53:16 / Kategori: Allmänt

Säg hej till mitt fadderbarn Heldi, snart 8 år från Indonesien :)




Heldi...


Heldi o hans pappa eller mamma, vet inte riktigt..

Åh jag är så glad för mitt fadderbarn! Ska skriva ett brev imorgon, måste fixa lite kort med ♥


Ett litet citat från min kära pappa

2010-03-22, 20:26:46 / Kategori: Allmänt

" Jag kanske struntar i att åka skidor, jag kanske går ut och kollar om jag ser nån kråka istället "

- min pappas definition av söndagsnöje. "Dom där jäääkla kråkorna bara kraxar o kraxar" Sen så skjuter han dom med luftgevär. Lite hemskt va? Men behövligt, för de är så jäkla många o tar alla har-ungar o andra små djur. Haha oj vad det såg ut som jag hade skrivit hor-ungar där tidigare. Men ICKE! För jag skulle ju aldrig skriva ett sånt ord som hor-ungar.

 

 

USCH! Hatar fåglar!

 


Lilla "Louise"..

2010-03-21, 21:33:50 / Kategori: Allmänt

Fick en trevlig kommentar från någon Louise... Hahaha höll på att garva ihjäl mig!!


"Åh.. Du kunde möjligtvis inte hitta en fulare sko? Fyfan va gräsliga.. Men iofs, de passar ju din stil i övrigt. Seriöst, vad har du på dig människa?! Jag har sett dig nån gång på krogen, och du klär dig så jävla slampigt (läs horigt) och beter dig på samma sätt. Usch
Och vafan, du har tydligen slut på pengar, men ändå köpa skor för 1000 spänn? Så jävla vidrigt dumt, är du vrickad eller? Blåst dum jävla bimbo."
2010-03-20, 00:45:45



- Äntligen någon som lagt märke till min slampighet!! Jag håller ju mig rätt diskret annars... Var glad att jag ens har PÅ mig några kläder på krogen jag är ju så horig att jag helst av allt skulle velat gå naken. Och om du inte visste det så är det fantastiska med postorder att man betalar månaden efter man beställt varan, och det är nu jag är pank inte i april då jag kommer få bonus på ca 10.000kr på lönen :) Tyvärr fanns ju inte skorna kvar i min storlek men hade dom funnits det så hade jag lätt spatserat runt på Borås krogar i endast dom skorna och mina ringar som jag köpte för mina sista pengar :P


Hemma i "lugnet"

2010-03-21, 11:23:29 / Kategori: Allmänt

Hade glömt bort hur jobbigt det är att va hemma hos pappa. GUUUD inte en tyst minut verkligen!! Möjligtvis när Siri har somnat, om de andra behagar hålla tyst då. Har spelat plockepinn i flera timmar, läst Barbapappa-böcker o spelat fotboll. Vi grillade igår för första gången i år, fläskfilé så jäkla gött =) Klyftpotatis o go sallad o kall sås till det med, mmmm. Blekte ju tänderna igår för första gången, beställt via simplesmile. Men jag var klantig när jag skulle forma första tandskenan o råkade bita ihop den på nåt sätt, typiskt Emma-klaaant. Fick ta den till undertänderna o gjorde den andra bra till övertänderna, satt i med det i 3 timmar o inbillade mig att det blev vitt direkt efter första gången hehe. Skulle göra igen idag men då råkade jag lägga i för mkt i skenan så det kom upp massa i gommen o det gjorde lite ont så jag tog ut det... Så typiskt att jag slösade bort medel o spottade ut det håh!!



Planerna för dagen är att slappa i soffan framför lite filmer på tv1000, Tillsammans av Lukas Moodysson är kl 13 o den har jag inte sett på eviiigheeter... :) Pappa ska göra lasagne o hämta Mia på flygplatsen som varit i London. Våfflor med hallonsylt till efterrätt har jag hört ryktas om... =) Sen ska jag bli hemkörd lagom till Gossip Girl.. YEY!


Sitter o försöker hitta en vimmelbild från förra våren, fan då att jag inte hittar den. Har inte sparat den dummis o den var så fiiiiiiiiin :( Jaja nu ska jag borsta trollet Siris hår, det är en stor tova i nacken såklart.




Världens sötaste lilla bustroll



Siri o Pontus på isen..



Henke posar på isen :)



Pappa o Siri..



HAHA hittade detta kortet från Teneriffa,vad har hänt med våra ansikten?? Alla utom Henrik!



Siri har klippt sig i en liten pag

2010-03-20, 12:46:28 / Kategori: Allmänt

0-1f984e31091e552055e68b258883bfd0.png

Siri har klippt sig i en liten pagefrisyr, så söt så! Men helt omöjligt att fånga den lilla hoppetossan på bild, hon sitter PÅ mig o målar just nu o rör sig heeele tiden.


Gammal favorit

2010-03-19, 23:26:21 / Kategori: Allmänt

Oh no.

2010-03-19, 23:01:50 / Kategori: Allmänt

Hittade dessa Steve Madden skor på en engelsk hemsida. Fan. Det är mina favoriter jag beställde från Nelly.com förra året fast då beställde jag dom i svarta, mina dröööömskor var det och dom gjorde fel i beställningen så dom kom inte.. :( Tur det kanske när dom kostade över 1000 spänn men ändå.. nu har jag iaf hittat DESSA. I guld istället för svart. Faktiskt snyggare än de jag beställde först. De kostar 5.99£ så de är billigare än de var från Nelly, jämnar kanske ut sig med frakt och så från UK men ändåååå. Såklart finns de inte i min stället, finns bara 41 o 42 kvar. I ALLA FÄRGER!! FAAAAN!!




Kan du inte bara bli miiiin lilla sko? Pleeease pretty pleeease!??


Åh min mami..

2010-03-19, 21:11:24 / Kategori: Allmänt

Får nog ta och åka ut o hälsa på min mammsi (och mina syskon såklart) för jag saaaknar.

 

Min fina mamma & hennes Dennis i Rhodos, så fina ihop! ♥


Titta vilken god mat min älskling

2010-03-18, 21:26:57 / Kategori: Allmänt

0-359f9bf47a644ef1a63b9699778c9013.png

Titta vilken god mat min älskling har gjort!


Nu..

2010-03-18, 20:02:14 / Kategori: Allmänt

.... Vampire Diaries... för en gångs skull ska jag se det på tv o inte i datan hehe. LOVE IT!


Alla är så jävla snygga speciellt Elena!!


I'm broke!

2010-03-18, 19:50:53 / Kategori: Allmänt
Eeeh ja kanske inte det smartaste att köpa två ringar för sina sista pengar.. Har ju 4 presentkort på Glitter med som gäller i hela april månad så jag kunde väntat dit så hade jag sparat 100kr.. MEN då hade ringarna garanterat varit slut.. Så nu har jag 2,77kr kvar på kontot, jihoo! ska fan inte röra sparkontot heller mer. Ska ändå inte göra nåt fram till lönen kommer.. Nu kan jag glassa runt med två heta ringar iaf, och GULD också! Jag som är en silver-tjej. Ska försöka bli lite guldtjej med nu så man får lite omväxling. :)



Imorn är det freeedaag!! Sen är det lööördag!! Sen är det sööndag! Och sen måndag igen. Fan.



Baby vad snygga vi är då. Eller ENTE

Åh titta...

2010-03-18, 16:37:16 / Kategori: Allmänt

0-4c04b9ba8ae247b3ce6348c5802e7b1f.png

Åh titta vad jag hittade hos Jonna på Glitter.. Hmmmm... :) ska man?!


"innan jag går o lägger mig-musik"

2010-03-17, 00:04:10 / Kategori: Allmänt

Älskar denna låten och speciellt tillsammans med videon. Ultimata kärlekssången tycker jag:)


Himla kul..

2010-03-16, 21:51:10 / Kategori: Allmänt

...eller INTE.. att jobba till 20 pratar vi då om. När det ringer piss-skit-mkt o allt är allmänt dåligt. Imorn ska jag också jobba till 20. YEEY! Kommer ringa ännu mer då. Kul. Nejno. Vill bara att det ska bli helg nu så jag kan sticka o mysa hos familjen.. har ju fan INGA pengar heller. Och jag får inte ta nåt mer från mitt sparkonto så nu har jag 177kr på kontot och 26kr i plånboken. YEEEEEEY!! :)



Snart är det ju påsk, tur att vi redan har framme påskriset!
(sen 3 år tillbaka haha)


Tränat

2010-03-15, 19:14:53 / Kategori: Allmänt

Nu har jag vart duktig o tränat.. måste kört på våran lilla maskin o lite olika danspass på youtube, zumba och lite hiphopinspirerande grejer. Riktigt kul haha!! Drar ner persiennerna så inte grannarna ser mig freaka loss här i vardagsrummet.. kört lite hantlar med!! Mina armar är slut nu!




Måste bara visa ett danspass som jag brukar träna till, hahahaha. Han som lägger upp den heter typ "praise the lord" på youtube och har en show på tv med verkar det som. Riktigt funky hehe. Känns som en sån riktig amerikansk gospel-pastor, hehehe. Ni måste titta!! Så KÄCK!! :)

 



Dags för duschen nu!


HAHAHA

2010-03-14, 18:26:22 / Kategori: Allmänt

Sitter o läser min lilla Hello Kitty "dagbok" som jag skriver i några gånger för några år sen. Man får många härliga skratt. Kan bjuda på lite godbitar.. ta det med en nypa salt det är inte särskilt seriösa inlägg :P TOTALT OCENSURERAT SÅ JAG VARNAR KÄNSLIGA LÄSARE! (typ min syster)





Idag är det 19 okt eller nåt.
Jag har lite ångest för jag kunde fått världens hetaste kille igår men så drog jag hem Ho*** OCH Ha**n OCH smsade grannen. /Emma som är en hoe




6 jan 08
Nu är det nytt år, trevligt var det igår!
Första ligget för året, fast jag ser för jävlig ut i håret.
Jürgen var hans namn, han ville bara ligga i min famn.
Men jag var ute efter SEX, fick honom att ropa efter kex.
Harrys var som alltid kul, men inte lika mkt folk som i jul.
Phia har inget minne, nu ska hon för alltid sitta inne.
Kl 3 ska jag till Zeus och äta filé, och till efterrätt ska jag inte äta creme brulé.
Tack för mej jag är en bra tjej!




Odaterat
Hej katt! Hur mår du? Jag mår tipptopp! Fast lite ont i halsen..
Snart är det påsk då ska jag nog köpa hem lite ägg.. MUMS!!





2/3 -08
NU är det söndagnatt o efterfesten e på G. TACAS TACOS blir det imorn gott. Robin liggur här och ska bli en go kille. Andreas har fått sexualkunskap av mig, mästarnas MÄSTARE. Bra. Nu vet han det vet man ju. PUSS




8/6 SÖNDAG
Nu ligger vi här i S:a Näs i Vbg. Så himla härlig helg har det varit. Vi är bruna och lite röda (Phia a.k.a Danska Flaggan). Jag hade en trevlig kväll med Petter som är blivande far till mina barn. Ska bli intressant. Undra om barnen blir mulatter ändå? Hoppas! På återseende / EmHoe




Samma dag o tid som förra sidans inlägg
Här ligger vi o solar i Östra Ryd. Nej just det ja.. Södra näs. Jag har bränt mig lite på min lilla graviditetsmage stackars Andreas har bara varit hemkommen från "vart det nu va" i en vecka och redan befruktat mig, tur att jag kommer blir en sån bra morsa! Emma är brun, Emmelie är brun, Sophia är Röd! RÖD RÖD RÖD. Just det ja, detta har hänt: 1. Min mobil är sönder & just nu död. 2. Mitt kortfodral är borta. 3. Jag är bakis/hungrig/illamående/trött. Puss hej från mig //Anonym



8 NOV En helvetesdag
Tappade/blev bestulen på min nya mobil igår mitt huvud sprängs snart o jag vill bara DÖ!
=(
Tur att jag inte låg med nån iallafall men jag hatar ALLA! Jävla skitdag!




25 november lönetisdag
Men nej här blir det inga negerbarn gjorda! Phia testar mig i ett sextest från en gammal Slitz! Väntar spänt på resultatet. Ska till teneriffa 25 jan, 2 mån kvar bara wiiih! :) 104 poäng! 6 poäng ifrån odrägligt osannolikt farlig sexmissbrukare... =/ På lördag blir det fest. Fredag med. Fan. Kanske ska överväga en nykter helg nästa helg. HAHAHAHA :D Hörs snart hoppas jag!♥/Emma


Söndagsångest..

2010-03-14, 16:44:42 / Kategori: Allmänt

.. eller näe! Har faktiskt ingen ångest idag. Kanske är för att det är så städat o fint hemma, känns som om det är mer ok att ligga inne o slöa hela dan då. Vi har kollat Seven Pounds med underbara Will Smith, jag säger bara SEEE den om ni inte redan gjort det. Fantastiskt fin film, jag gråter ihjäl mig när jag ser den. Lite ångest har jag nog visst förresten kom jag på, haha. Pratade ju med en viss jobbarkompis ett tag igår. My goood. Lite minnesluckor där vad jag sa för nåt egentligen. Men det var kul hahahaha.




Mina statusuppdateringar på facebook från inatt kan ju få sammanfatta hur kvällen slutade:





KAOS



Jag o Marika



Hon är så jävla SNYGG!



Jaja, nu tänkte jag fortsätta ligga här o inte göra nåt. Ville bara säga att jag lever. Längtar till nästa helg då ska jag till pappa o sova där heeele helgen har jag bestämt. Vi ska grilla ♥  Hoppas veckan går fort!


♥ Marika ♥

2010-03-13, 00:50:34 / Kategori: Allmänt

Imorn kommer min fina Marika hit o festar med oss, hon har inte festat sen innan hon blev gravid med lilla Nova som nu är några månader gammal. Så det kan nog gå vilt till imorn. Glenn som vi träffade i Cypern i somras kanske kommer hit från Norge med, hahaa lite oplanerat sådär isf. Vi får se!



Marika o hennes Nova







Marika o jag typ -06







Vi två -04 kanske haha


Glammo

2010-03-12, 22:14:00 / Kategori: Allmänt

Helloo fuckers. Här sitter (ligger) jag i soffan o är lite smålullig efter två öl så ni får ursäkta eventuella stavfel. Har precis kollat på Glamourama som Sab har gjort mig beroende av. Har även kollat Lets Dance o klappat händerna. Va duktiga Claudia och Mattias är, nån av dom måste vinna! Vi var på Burger King o spanade efter "lilla blomman" men han jobbade inte idag. Hepp. Har snicksnackat på facebook-chatten med världens turkigaste turk som jag jobbade med på Transcom för huundra år sen, han bor i Sthlm nu men frågade om vi kunde ta en fika nästa gång han är i Borås. VA? så nu är han kär i mig såklart. Jobbigt. Tobbe är en tråk o gick o la sig redan halvnio. Hade velat att han kom imorn som han vill men vi ska ju ut på krogen o han vill inte det. Så det blir la iiinte nåt. Hepp. Vi ses om en månad. Nåt mer som hänt? En norsk ville ha webcamsex med mig, jag var måttligt intresserad. Har ätit en ölkorv som var äcklig. Fresh är fortfarande det bästa sen tacosåsen uppfans.





Just det.. dagens stora händelse! Jag har impulsshoppat ett fadderbarn! Det gick alldeles för fort, har ju tänkt på detta sen jag var hos Tobbe sist o han visade bild på sitt fadderbarn. Så var jag inne på en av fjortisbloggarna o hon hade en länk till Plan international. Så jag skaffade mig ett fadderbarn! Trodde dock jag skulle få välja barn, kön eller land åtminstone. Tänk om jag får en kines, en POJKE kanske nej det vill ajg inte. Men nehe nu får jag vänta 2 veckor. Lite spännande är det iaf. 200kr /mån som dras på autogiro hoppas jag så märker jag det knappt. Ska skicka presenter till henne åååh hoppas det blir en hoon. Ska sätta upp en bild på mitt älskade fadderbarn på kylskåpet. Wiiie.





Ne nu ska jag göra nå annat.












Idag blir det en bild på mig o min älskade Tini Winii ♥


Mitt nya påslakanset från H&M har

2010-03-12, 12:38:36 / Kategori: Allmänt

71fb5aaf2e30a392022556fbd03e541c.png

Mitt nya påslakanset från H&M har jag sovit i inatt, mmmm så gott! :)


Kvällsmusik

2010-03-11, 23:43:19 / Kategori: Allmänt




You say you wander your own land
But when I think about it
I don't see how you can


You're aching, you're breaking
And I can see the pain in your eyes
Says everbody's changing
And I don't now why


So little time
Trying to understand that I'm
Trying to make a move just to stay in the game
I try to stay awake and remember my name
But everybody's changing and I don't feel the same


You're gone from here
Soon you will disappear
Fading into beautiful light
Cause everybody's changing
And I don't feel right


So little time
Trying to understand that I'm
Trying to make a move just to stay in the game
I try to stay awake and remember my name
But everybody's changing and I don't feel the same


Nu är jag Fröken Duktig

2010-03-11, 21:20:03 / Kategori: Allmänt

♥Oh yeees äntligen tog jag tag i mitt liv!! Nu har jag plockat undan ööööverallt här hemma o diskat o grejat. Maten tills imorgon står på spisen, kycklinggryta med paprika&chili creme fraiche o massa goda grönsaker o ris till det. Inte ätit ris på superlänge så det ska bli gööööött! Sitter själv nu o kollar på Criminal Minds håller ju på att dö typ. Läskigt som fasen, har sprungit till dörren o kollat att det är låst 3 ggr hahahhaa. Sen ska jag kolla Vampire Diaries på Tv6Play, mitt favvoprogram YEEEYY!!!

Slumpade en bild från mina mobilkort, blev denna härliga sommarbilder på mina goa syskon!

♥ ♥


"Jag ska bara.."

2010-03-11, 17:41:45 / Kategori: Allmänt

Har väl självklart inte kommit igång o städat.. ÄN.. fyfan. Dålig karaktär är mitt efternamn.

Har vart hemma i 1½ timma nu ungefär bara ju, kunde vart färdig vid det här laget, men nejnej.

Ska faktiskt sätta igång o plocka undan nu iaf, sen diska. Så kanske jag känner mig nöjd för idag. Har ju faktiskt imorn o lördag på mig också. Hahaha. Jag är så bra på att skjuta upp saker!!


Ser psycho-crazy-stööörd ut på ögonen!

 


Städa för fan!

2010-03-11, 16:17:24 / Kategori: Allmänt

Nu ska jag ta tag i mitt liv o städa upp i det här lodishemmet.
Samtidigt lyssnar jag på goaste låten just nu, jag är ju en sucker för både Chris Brown o Lil 'Wayne!

Loooovin it!



Aaaaaaaaah

2010-03-10, 21:45:24 / Kategori: Allmänt

JAG SPYYYYYR PÅ DETTA!! Mår illa!! Bläää!!
Jävla jävla jävla. ben.


Dagens irritation

2010-03-10, 21:00:25 / Kategori: Allmänt

Fula jävla ångestfolk som tigger cigg på busstorget!
-
NEJ jag har inga cigg o hade jag haft det så hade jag FAN inte bjudit dig din idiot!

Dom kan inte ens fråga trevligt utan hastar fram o väser "Dööh, har du cigg?" Eller bara "Cigg?" Ehh va? Sen när frågar man om något så? Skulle jag fråga så skulle det låta typ "Du, ursäkta mig men du skulle inte kunna bjuda mig på en cigg? Du kan få en tia?" Då tror jag personen (om den nu röker då) absolut hade bjudit dig. Men fan inte då du ser livsfarlig alternativt helt nerknarkad ut o dessutom inte pratar svenska. ÅÅÅÅHHHHHHHHHHHHH fuck u guys!


Haft en dålig dag idag det kanske märks? ;)



EUUUUWW!


Nostalgi

2010-03-09, 21:31:19 / Kategori: Allmänt




Mmmm älskade Silverchair när jag var mindre!!

Sångaren Daniel Johns är ju så jäävla het också, dregel..


Min Anna :(

2010-03-09, 19:32:05 / Kategori: Allmänt

På torsdag är det Annas sista dag på jobbet, vilket innebär slutet på våran myshörna och jag kommer sitta ensam!! :( eller ja inte helt ensam såklart men ingen precis jämte mig. vem ska sitta där nuuu, ingen kan ta min söta Annas plats som bästa "bänkpolare"... kommer säkert nån ny fjant.. håh.
Men är glad för Annas skull iaf o hon kommer säkert få det suuuper bra i Sthlm!



Annsi & jag.. ♥


förresten mår jag bättre nu. ska till jobbet imorn. jag o phia har nog sjukat ner varandra mer än vanligt här hemma när vi båda legat hemma o hostat o ögon som runnit.. därför det tagit tag att bli frisk. men nu känns det bättre. har ätit mackor med köttbullar o rödbetssallad nu o jag dör så mätt e jag.

 


Åååhåå

2010-03-08, 21:29:10 / Kategori: Allmänt

 

längtar utomlands o till sommaren så man kan bli såhär brun igen
jag & helena hösten -08 ♥


Ångest..

2010-03-07, 17:36:42 / Kategori: Allmänt

Vi  är två sjuklingar som ligger här hemma.. Phia kan knappt prata hennes hals är helt förstörd, men hon har inte ont säger hon. För jävlig låter hon iaf. Och lilla jag har fortfarande feber.. buhu.. går på alvedon som håller ner febern liiite, men det är ändå illa.. Förkyld o nyser o snorar med. blääscch!! Måste ha glass vill ha glass ska ha glass. funderar på om man ska orka ta sig till kvantum o köpa lite. Ben & Jerrys, bra för halsen.. ;)

 



Vad är det HÄR för smak?! Varför har jag inte sett den i affärerna?!
Låter helt fantastisk ju..

Men detta är min favorit just nu.


Sött eller bara creapy?

2010-03-07, 14:56:37 / Kategori: Allmänt

De här små barnen ska föreställa Beyoncé och Jay-Z..
Tycker mer de ser ut som typ en liten Rihanna med långt hår och Nas.
Riktigt söta iaf!



Kan nog konstatera att dessa små sötungar kommer bli snygga när dom blir stora!


Tack JONNA!

2010-03-06, 22:47:07 / Kategori: Allmänt

Jonna som är världens sötaste kom hit med en glassbåt till mig. Fatta vilken lycka för en med feber!
Sen så har hon introducerat mig för FRESH, jag säger bara no more prinsar!

 

Nu hoppas jag partypinglorna drar snart så jag kan somna. ♥


Tonårsliv

2010-03-06, 18:53:17 / Kategori: Allmänt

Kollar nu på Tonårsliv med bl.a Lindsay Lohan och Megan Fox. Sjukt vad Megan Fox var snygg där! Nu ser hon lite för opererad ut tycker jag men ändå drop dead gorgeous såklart. Ska jag räkna upp de kvinnor jag tycker är snyggast i världen så är de alla brunetter!! Såklart är blondiner jättefina med men det är nåt mer mystiskt med vissa brunetter! :)








Älskar hennes ögon o speciellt hennes ögonbryn, dem är sååå perfekta!


Just my luck.

2010-03-06, 15:18:29 / Kategori: Allmänt

Har längtat i över en vecka till denna dagen men självklart så går jag o får feber o världens förkylning.. tyyyypiskt :( ville åka till Gbg o mysa ju.. jaja.. ligger i soffan med min godispåse o deppar istället.. mi amor är på middag på oliven, jag ska nog äta kinamat rester nu.. posten går inte att lita på, jag började nästan gråta när jag gick hem från bussen för att det var så halt och mina ögon bara rinner av febern.. ingen rolig helg..


tack iaf till min finaste bästa Sabi för världens myskväll igår, pizza glamourama o tjöt o skratt. har alltid så kul med dig, du är min ängel. finns inte ord för hur mkt jag älskar dig, since 2004! you rock my world




Min fina Sabina.


nu ska jag lägga mig ner igen o lyssna på Jag mötte Lassie igen.
när man är liten o svag..


Såhär vackra strumpor har jag på m

2010-03-05, 17:58:56 / Kategori: Allmänt

0ab0a5529a4d76388d81d0fd05a8d0d6.png

Såhär vackra strumpor har jag på mig ikväll, passar bra för min myskväll hos Sabina.. Det står angel på dom och ja jag har bara på dom för att alla mina strumpor e slut och jag inte orkar tvätta.


Fira lilla Åsa! ♥

2010-03-04, 18:41:52 / Kategori: Allmänt

Inviger en av de nya klänningarna jag köpte på H&M tidigare idag, love it!







Lalalaa.. jag är sugen på öl, det här bådar illa!!
Hejdå! ♥


Oh my god!

2010-03-04, 17:24:44 / Kategori: Allmänt

Var precis inne på Dalin från Paradise Hotel's blogg, och hon berättar där om att hon har vart en man tidigare!! Shit.. visst har tänkt att hon ser lite transa-aktig ut men det gör väl många såna strippor.. trodde då aldrig att hon varit en man innan!! Shit vilken chock.. Kul för de killar som låg med henne i Paradise, o som har gjort i verkliga livet med iofs.. häähähäh... :)


MAN ELLER MUS?!




www.finest.se/dalin


Har vart o tagit bort 3 leverfläckar idag och yeeey jag lever! Var inte alls farligt, läkaren som jag hatade sen sist var jättetrevlig idag. Så det kändes bra. Gjorde inte ont heller direkt. Sen köpte jag 3 klänningar på H&M o massa trosor på Cubus.. orkar ju inte tvätta o har inga "bra" trosor kvar:P

Sen ska vi till Babbel ikväll o överraska Åsis!


Welcome to the goodlife

2010-03-03, 21:16:52 / Kategori: Allmänt

Jahapp, då har man tränat o gulaschsoppan håller på o kokar för fullt i köket. Greys Anatomy har börjat idag yeeyyyy... :) Imorn ska vi tydligen till Babbel o överraska min kompis Åsa som fyller år.. hon jobbar egentligen stängning men gulle-Carlie som planerat allt har fixat så en annan tjej kommer o byter av henne så drar vi o äter o myser:) Yeyy!! Dumt bara att hon själv planerat ett Babbel-besök på lördag, hahaha. Men jaja.

 

Nu ska jag äta lite soppe. Förlåt att jag är kass på att blogga.

längtar till lördag


Ny månad nya vanor?

2010-03-01, 22:55:22 / Kategori: Allmänt

Jaaa nu är det faan dags! Jag o mitt hjärta var o storhandla idag, köpte massa nyttiga grönsaker o grejer, nu ska vi försöka sluta äta så mkt pasta (visserligen fullkorns men ändå) massa kyckling ska det bli o kött. Började idag med att laga kött, quinoa med bönor och en stor sallad. Mmmmgott:) Har tränat också för första gången på länge, höll på o dööö här hemma kan jag lova. Har ju fått en Twist stepper av pappa o Mia. Så bra sååå:)


Här har ni den. Man blir aaaassvettig fyfan. Riktigt bra träning. Kommer knappt kunna gå imorn. Växlade mellan att köra med snörena och hantlar (inte tunga hehe:P) Sen körde jag lite med hantlarna o lite streching. Huur bra som helst!! Ska köpa lite tyngre hantlar tänkte jag bara.. nu ska det köras!! ;)

 

 

Imorn börjar jag 12 det gillas. Sen är det säsongspremiär av Desperate Housewifes o nya serigen Cougartown. Verkar riktigt bra.. bra tv kväll imorn.. köpt russin o torkade aprikoser att smaska på. No more B&Js!! :D